To je to što me zanima!

Talijanski mediji bruje: Novak Đoković je na rubu razvoda?

Tenisač Novak Đoković u srpnju je ispao u trećem kolu Wimbledona te je dao naslutiti da ga muče privatni problemi. Talijanski mediji tvrde da se radi o poljuljanom odnosu sa suprugom
Vidi originalni članak

Sve je neslužbeno, ali priča se da je Đoković bio na rubu razvoda od supruge Jelene, s kojom je dobio sina Stefana u listopadu 2014. godine, piše talijanski list Gazzetta. 

Novak Đoković (29) je u jednom intervjuu priznao da su ga uzdrmali obiteljski problemi tijekom turnira na Wimbledonu, stoga mu nije išlo najbolje. Ispao je u trećem kolu, ali kaže da nije očajavao.

Talijanski mediji su se zatim raspisali o problemima koje, navodno, ima sa suprugom već neko vrijeme te tvrde da par razmišlja o razvodu. 

Početkom kolovoza, mediji su primijetili da Đokovića 'u stopu prati' obožavateljica iz Ukrajine, Victoria, koja ga je nedavno i upoznala te se često fotografira na njegovim mečevima.

Tenisač na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svoje supruge i malenog Stefana. 

- Nikada nisam posumnjao u to da ćemo biti zauvijek zajedno, ljubavi. Imati te u životu, pravi je blagoslov - napisao je Novak Jeleni za drugu godišnjicu braka koju su proslavili u srpnju. 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • bijesna baba 28.08.2016.

    Rekla - kazala a novinari eto zive s njima pa znaju i da se razvode njihova stvar

  • vrsni_astrolog 28.08.2016.

    novak, blizanac, prevrtljiv a na terenu je pokazao nerespekt prema svojim starcima...još blizanaca - johnny depp, marina perazić, antonija šola, toni cetinski, sandi cenov, iggy azalea, colin farrell, zdravko čolić, aki rahimovski, dino drpić, la toya jackson, tomislav karamarko, donald trump, ivo sanader, alka vujica....

  • montello 28.08.2016.

    opet mu se novinari diraju u život

Komentiraj...
Vidi sve komentare