To je to što me zanima!

Talijanski mediji tvrde: Ronaldo i Georgina će se tajno vjenčati

Poznati nogometaš i bivša zvijezda Real Madrida zajedno sa zaručnicom Georginom Rodrigez planira tajno vjenčanje u Maroku
Vidi originalni članak

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo (34) i njegova izabranica Georgina Rodrigez (25) navodno organiziraju tajno vjenčanje. Prema pisanju talijanskog magazina 'Novela 2000', slavni par organizira ceremoniju u Maroku, a u svemu im pomaže prijatelj i marokanski boksač Badr Hari (34). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijest su podijelili španjolski i portugalski mediji, a par je odluku navodno donio nakon dodjele MTV nagrada. No, sve su to još uvijek šuškanja. 

Inače, Ronaldo i Georgina zajedno su od 2016., a upoznali su se na zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana. Ona je u to vrijeme radila u madridskoj trgovini slavnog Diora kao prodavačica, no nakon što se nogometaš zaljubio u nju, Georgina je dala otkaz te se posvetila obitelji i modnoj karijeri.

Podsjetimo, Ronaldu su surogat majke rodile troje djece: Cristiana Ronalda Juniora (9) te blizance Matea (2) i Evu Mariu (2), dok mu je Georgina rodila kćer Alanu Martinu (1).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mitbuster 22.11.2019.

    Znači, bit če sexa?

  • GLAS-RAZUMA58 22.11.2019.

    Badr Hari im pomaze??? Pa on mu je decko

  • 22.11.2019.

    Štače ti to trpaj dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare