To je to što me zanima!

Tamara Ecclestone: Ne idem tati na svadbu, nisam pozvana

Nasljednica je priznala kako se još nije pomirila s rastavom svojih roditelja te kaže da joj je teško prihvatiti novu osobu u životu svog oca, iako želi da on bude sretan
Vidi originalni članak

Neću ići na tatino vjenčanje. Jako sam lojalna mami, a i još sam malo iznenađena što će se tata opet vjenčati. Ipak, definitivno želim da on bude sretan, a čini mi se i da je. Uostalom, nisu me ni pozvali na svadbu. Pretpostavljam da će biti maleno vjenčanje, ali mislim da ne bih išla ni u kom slučaju. Ne bojim se da će me zbog toga izbaciti iz oporuke, rekla je Tamara Ecclestone (27) za časopis Heat.

Nasljednica je priznala da ne poznaje Berniejevu buduću suprugu, Fabianu Flosi (35), baš najbolje, ali isto tako je dodala i da Brazilka definitivno nije 'zla maćeha'. 

Tamari je bilo teško prihvatiti nekog novog u životu Bernieja Ecclestonea (81) nakon što su se on i Slavica rastali, ali morala se pomiriti s tim da život ide dalje.

Progovorila je i o svojim planovima za vjenčanje. Želi se udati nakon svog 30. rođendana jer će njen dečko Omar Khyami tada napuniti 40 godina. Iako nikad nije zamišljala veliko vjenčanje, kada je bila na sestrinoj svadbi pomislila je kako je to bilo nešto najljepše što je vidjela pa će vjerojatno i njen odlazak pred oltar biti jako glamurozan.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • božemesvetisačuvaj 29.05.2012.

    ja bi joj davno dala nogu u dupe. razmežena koza

  • deny-1 29.05.2012.

    ...a jeste svi našli pljuvati po njoj... e da mi je viditi vas koji bi svog oca od 80 i koju godinu išli podržati da se oženi s 45-46 godina mlađom ženom... sigurna sam da bi svi redom išli na vjenčanje i svi bi redom plakali od sreće što vam se otac ženi... ma dajte molim vas... odvratno je da odvratnije ne može biti... matori jarac i oronula sponzoruša... fuj....

  • Ajzea 29.05.2012.

    Zahvali tati na svemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare