To je to što me zanima!

Tamara maloj Sophiji već daje lekcije iz poziranja za 'selfie'

Kći Bernieja Ecclestonea na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sebe i svoje mezimice pa se jednogodišnja djevojčica već navikla na kameru i fotografiranje
Vidi originalni članak

Tamara Ecclestone (30) malenu Sophiju već je učila poslovnoj komunikaciji kada ju je nedavno povela sa sobom na poslovni sastanak. Sada se na Instagramu pohvalila da kćer uči i drugim vještinama kao što je poziranje za 'selfie'. 

Objavila je 'fotku' na kojoj drži malenu Sophiju koja netremice gleda u kameru, te još jednu fotografiju na kojoj je djevojčici stavila svoje sunčane naočale. Sophija je pozirala 'kao velika'.

Jednogodišnja Sophija već se navikla na kameru jer njena majka želi zabilježiti gotovo svaki trenutak s djevojčicom. Kći i unuka vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea (83), trenutno uživaju na jahti poloveći Španjolskom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 31.08.2014.

    24 SATA u kojem vi svijetu živite?Prije cca mjesec dana je beba bila stara 3 mjeseca,a sad već 1 godinu!!!!Ili novinari nek idu ponovno na faks ili prvo pročitajte stare članke pa pišite nove s pravim informacijama.

  • kresimirvulic 27.08.2014.

    Vani je vjerojatno padala kiša tijekom slikanja, pa je mala stavila kišne gume na sebe sa gripom.

  • WOMANIZER 27.08.2014.

    bože naslova i članka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare