To je to što me zanima!

Tamara otkrila što misli o Alanu iz 'Braka': 'Preopčinjena sam...'

Tamara iz showa 'Brak na prvu' bila je poprilično jasna o tome kakvo mišljenje ima o kandidatu Alanu
Vidi originalni članak

Alan je nedavno ušao u show 'Brak na prvu', a već je napravio pravu pomutnju. Eksperimenti su mu dodijelili Danijelu, a on je oko bacio i na druge žene. Malo na Klaru, malo na Nikolinu, a za Tamaru je tvrdila da je ona bacila oko na njega. Tamara je sada otkrila što misli o novom kandidatu.

SUKOB KANDIDATA Filip iz 'Braka' oštro o Alanu: 'U njegovoj glavi jedino moja baka još nije bacila oko na njega...'

- Ako pitanje 'čime se baviš' spada pod zavođenje, onda sam definitivno bacila oko na njega - rekla je Tamara za RTL pa objasnila zbog čega je on možda pomislio da se ona zagledala u njega:

- Možda kad sam gledala kroz njega dok je lutao u svojim lovačkim pričama, pa sam i ja odlutala u mislima pokušavajući shvatiti o čemu ovaj mlati. S obzirom na to da su njegove priče trajale cijelu vječnost, vjerujem i da je moje gledanje kroz njega. Kod Alana očito i jedan pogled znači simpatija pa me iskreno ne čudi njegov zaključak. Dosad su njegovi zaključci bili 'vrhunski'.

Prokomentirala je Tamara i Alanovo ponašanje na zajedničkoj večeri.

- Njegovo ponašanje na zajedničkoj večeri mislim da nije potrebno ni komentirati. Možda nisu svi čuli za knjigu zvanu 'Bonton' - rekla je.

Alan je prokomentirao i da je primijetio simpatije između Filipa i Danijele. Tamara je prokomentirala i to:

- Nisam vidjela je li Filip bacio oko na Danijelu, bila sam previše opčinjena Alanom u tom trenutku. Rekao je da je gledao u palmu, a kako Tamara na hebrejskom znaci "palma" - moglo bi se reći da ipak gledao u mene.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kokolo Moj 05.04.2024.

    Ko život na selu ali ko fol za građane, s tim da su ovi još veći seljoberi.

  • 05.04.2024.

    Britka i pametna djevojka! Bravo Tamara! S razlogom je Filip hvali na sva zvona 💓

  • eka mala 05.04.2024.

    Svaka čast Tamari,najbolja je!Onaj njen se popravio,a ona je od početka bila najbolja od svih tih"mladenki",svaka joj je na mjestu i jako je simpatična i draga!Svu sreću joj želim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare