To je to što me zanima!

Tamara potvrdila zaruke: Zašto bih trebala čekati? Jay je taj...

Bogatašica se zaručila nakon mjesec dana veze za bivšeg brokera. Izjavila je da nikada nije doživjela da se s nekom osobom tako brzo osjeća opušteno i sretno
Vidi originalni članak

Bogatašica kaže kako se u Jayja Rutlanda (31), s kojim se zaručila nakon mjesec dana veze, zaljubila na prvi pogled. Kći čelnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea potvrdila je zaruke s bivšim brokerom koji je izgubio dozvolu za rad jer je koristio povjerljive informacije i manipulirao cijenama dionica kako bi profitirao.

- Naše zaruke su došle veoma naglo i znam da to neki ljudi neće razumjeti. No moj odgovor tim ljudima je: 'Kada znaš, znaš'. I prije sam čula za takve slučajeve, ali ih tada nisam razumjela jer to nikada nisam doživjela. No kad sam upoznala Jaya, znala sam da je on čovjek za kojeg ću se udati - rekla je Tamara Ecclestone (28) govoreći o dečku kojeg je upoznala u siječnju ove godine.

- Nikad se nisam u tako kratkom vremenu osjećala tako opušteno i sretno s nekom osobom kao s Jayem - rekla je Tamara.

Jay ju je zaprosio tijekom odmora u Dubaiju, a bogatašica je priznala da je bila u totalnom šoku iako su već pričali o vjenčanju.

- Kada pronađete pravu ljubav, zašto čekati? - rekla je bogata nasljednica koja je oduševljena svojim odabranikom unatoč tome što je prodao kokain novinarima jednog časopisa 2002. godine.

- Ono što ja sigurno znam o Jayju je da je jako dobar, odan čovjek u kojeg imam povjerenje - zaključila je bogatašica koja vjenčanje planira početkom 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • josip5555 25.02.2013.

    .opetr ta niškoristi..životni doseg njoj je udaja i rastava.. da nema staroga krcatih đepova bila bi gora od Ave.

  • floppy 25.02.2013.

    Jay ea taj do prve rastave!

  • The_Darkgirl 25.02.2013.

    Ne znam sta da kazem, nek joj je sa srecom, pa kako god <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare