To je to što me zanima!

Tamara pozirala tati Bernieju: Tko bi ga odbio, obožavam ga

SVE OSTAJE U OBITELJI Starija kći Bernieja Ecclestonea pozirala je besplatno za njegov novi časopis Formula. Tamara će uskoro predstaviti proizvode za njegu kose
Vidi originalni članak

Kći prvog čovjeka Formule 1, Tamara Ecclestone (28), natapirala je kosu, odjenula pripijene haljinice i predstavila bolide za prvi broj tatina novog mjesečnika Formula.


- Bila sam presretna kad me pitao bih li htjela pozirati za njegov časopis? Tko bi ga odbio? Obožavam ga i znam da je tata sretan jer sam i ja pronašla svoj put u životu - tvrdi Tamara.

Iako masno naplaćuje poziranje za kampanje rublja, tati Bernieju (82) editorijal je snimila besplatno. Bogata nasljednica, koja se nedavno zaručila za Jaya Rutlanda (31) nakon mjesec dana veze, najavila je kako će uskoro predstaviti i proizvode za njegu kose.

- Nadam se da sam od tate naslijedila ‘nos’ za biznis - rekla je Tamara.

Njezini prijatelji žele vjerovati da je ovaj put odabrala pravog muškarca, iako je i Jay imao problema sa zakonom. Na burzi je manipulirao cijenama dionica. Njezin bivši dečko Dereck Rose nedavno je osuđen na 4 godine zatvora jer je prijetio Tamari da će objaviti detalje njihove veze ako mu ne plati 1,6 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • CTEBAH 05.03.2013.

    Ti GlobalHawk prije nego sto podjes sanjati bijele miseve provjeri porijeklo Slavice (Radic) Ecclestone inace Tamarine i Petrine mame,a pogotovo trojice brace po imenima Savo,LJubo i Zoran a inace mislim da ti nebi trebalo smetati to sto su gore pomenuti srbi.pozz

  • EXCEL SHU_KU 03.03.2013.

    yawn!

  • ivan148 03.03.2013.

    Sve je to ona naplatila, ne bojim se

Komentiraj...
Vidi sve komentare