To je to što me zanima!

Tamara toliko voli supruga da si je tetovirala njegove inicijale

'JR volim te' tintom je ispisano na potiljku nasljednice. Uz crna slova Tamara si je tetovirala i ružičasto srce kao dokaz ljubavi prema propalom brokeru Jayu Rutlandu
Vidi originalni članak

Kći Bernieja Ecclestonea (83) i Slavice Radić (55) sa suprugom je bila na gala večeri. Odjenula je haljinu zebra uzorka koja ju je vizualno stanjila i naglasila njene vitke noge. Tamara Ecclestone (29) imala je podignutu kosu pa joj se tako vidjela tetovaža koju ima na potiljku. 

'JR volim te' ispisano je crnom tintom, a uz to bogata nasljednica nacrtano ima i ružičasto srce. Tamara se najvjerojatnije tetovirala još 2013. dok je s Jayem bila u Miamiju. Par ima dvomjesečnu kćerkicu Sophiju koju oboje obožavaju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • sugarskull 08.05.2014.

    Nikad mi neće biti jasno zašto "slavni" s tako debelim bankovnim računima odlaze na tetoviranje kod ljudi koji to očito ne znaju raditi. Nije da si ne mogu priuštiti vrhunske tattoo-artiste, je l'...

  • CROATIAN FIGHTER 08.05.2014.

    Ma nema tu ljubavi dok si ne odreže livo uho i objesi ga a bodljikavu žicu oko vrata, prošupi čelo čavlom i izbije šakom sama sebi zub !

  • It's kišing 08.05.2014.

    Oprostite, ali tko je ta Tamara?...

Komentiraj...
Vidi sve komentare