To je to što me zanima!

Tamburaši, latino plesačice i Balkanika party u Green Goldu

Zadnji vikend travnja provedite u slavlju i veselju, uz Tamburaše, Latino plasačice i Balkanika party, jasno je kuda će i ovaj vikend voditi svi putevi - u Green Gold Club
Vidi originalni članak

S ponistre se vidi svibanj. Zato treba zadnji vikend travnja provesti u slavlju i veselju, a za to vam je u Zagrebu najbolji Green Gold Club.

Pripremili su , kao i obično, izvrstan program koji počinje tamburaškom feštom u četvrtak, 28. travnja. Tamburaški sastav Dyaco postao je sinonim za ludu zabavu u Green Goldu, koja redovito završava u prvim satima petka, a raspjevanu publiku ponekad treba i malo nagovarati da krene kući.

Večer poslije, dakle u petak, 29. ovog mjeseca, točnije na Svjetski dan plesa, vaš vas omiljeni klub poziva na vruću latino gipsy plesnu čaroliju. Na veliku se pozornicu, nakon nekoliko godina, vraća latino bend Gitano. Stižu i vruće salsa plesačice i plesači pa se pripremite da subotu dočekate u ritmu koji ste sanjali tijekom napornog radnog tjedna.

I naravno, ostaje nam subota i najbolji program u Zagrebu, pomalo već kultni ‘Balkanika party’, koji iz vikenda u vikend oduševljava publiku i puni klub. Očito je mješavina hitova i ritmova Balkana, od Bugarske i Rumunjske do Grčke i Turske, pravi recept za ludu zabavu u proljetnim zagrebačkim noćima. Dakle, jasno je kuda će i ovaj vikend voditi svi putevi - u Green Gold Club. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare