To je to što me zanima!

Tamburaši su Željka Jakuša ispratili 'Pjesmom Rastanka'

Glazbenika je ispratila kolona rodbine, prijatelja, znanaca i glazbenika. Više od pedeset tamburaša iz svih krajeva Zagorja ispratilo ga je i zasvirali su svom kolegi 'Pjesmu rastanka'
Vidi originalni članak

Željko Jakuš, glazbenik i član zagorskog tamburaškog sastava Fakini preminuo je u 40. godini u subotu navečer, samo stotinjak metara od kuće, kad je u automobilu doživio srčani udar.

Molba obitelji je bila da na njegovom sprovodu zasviraju tamburaši. U utorak 15. rujna u 17 sati bio je ispraćaj na groblju u Bedekovčini.

Glazbenika je ispratila kolona rodbine, prijatelja, znanaca i glazbenika. Željka je više od pedeset tamburaša iz svih krajeva Zagorja ispratilo i zasvirali su svom kolegi 'Pjesmu rastanka', javlja Zagorje.com.

Prije tamburaša, Željku je svirala limena glazba i pjevale su Fiole. 

Željkova smrt bila je šok za sve njegove kolege i poznanike. Počeo je svirati još u osnovnoj školi, kasnije je bio u KUD Bedekovčina, u Folklornom ansamblu Žuna i popularnom sastavu Fakini. Godinama su na glasu bili kao najveći zabavljači u županiji. 

Kolege za Željka kažu da je imao apsolutan sluh i da je samozatajno snimao bisernicu mnogim izvođačima jer je bio najbolji. 

Idi na 24sata