To je to što me zanima!

Tanja Dragović i Vanja Mamić u Wimbledonu bodrile Gorana

Meč su s tribina pratili supruga Tatjana i djeca Amber Maria (9) i Emanuel (4), a s njima u društvu bila je i Tatjanina prijateljica Vanja Mamić. Goran je izgubio meč
Vidi originalni članak

Goran Ivanišević u četvrtak je u Wimbledonu u paru s Cedricom Piolineom igrao revijalni meč na veteranskom turniru protiv Grega Rusedskog i Fabricea Santora. Iako su Goran i Pioline bili poraženi, naš se tenisač odlično zabavljao tijekom meča šaleći se sa sucima i publikom ne mareći za rezultat. Meč su s tribina pratili supruga Tatjana i djeca Amber Maria (9) i Emanuel (4), a s njima u društvu bila je i Tatjanina prijateljica Vanja Mamić. Dok su djeca u Wimbledonu navijala za tatu glasno ga bodreći, Tanja Dragović (34) većinu vremena tipkala je na mobitelu i čavrljala s prijateljicom Vanjom Mamić (40).

Amber Maria i Emanuel radosno su potrčali tati u zagrljaj čim je meč bio gotov, a Tanja ih je fotografirala u tatinu i društvu njegova teniskog partnera Cedrica Piolinea. Zajedničku fotografiju poslije je objavila i na Facebooku. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Faktor-S 08.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • antiprotiv 07.07.2012.

    Glupa guska ali dovoljno pametna da izabere lovu!

  • ruzica ruzic_1 07.07.2012.

    cici mici komentar ti je odlican.upravo tako da nije napravila estetske zahvate na sto bi tek onda slicila zenska je teski gabor ka i ova mamiceva bivsa ima siroku vilicu glavetinu ko kobila

Komentiraj...
Vidi sve komentare