To je to što me zanima!

Tanja i Goran Ivanišević bi odmah htjeli treće dijete

Par vjenčanje još ne planira, a bivša manekenka govori kako nije protiv vjenčanja, ali da jedan papir ništa neće promijeniti
Vidi originalni članak

Uza sve probleme koji su se u posljednje vrijeme vezali uz njihov brak, Tanja Dragović i Goran Ivanišević odlučili su živjeti u Hrvatskoj i Americi, a planiraju i treće dijete. Tanji je prva trudnoća bila teška i zato se dugo bojala opet zatrudnjeti. No kako je s Emanuelom sve prošlo u najboljem redu, Tanja bi htjela da imaju još djece i to najbolje odmah. Par vjenčanje još ne planira, a bivša manekenka govori kako nije protiv vjenčanja, ali da jedan papir ništa neće promijeniti. Tanja je magazinu Gloria ispričala i kako bi htjela dizajnirati namještaj te studirati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bu_peppa 01.08.2008.

    Jako pametno.Tak sam i ja mislio da će mi djeca spasiti brak,pa ode sve u smokve.Samo naprijed Gorane,ionako izgleda da u glavi imaš žalo ,a ne mozak.

  • baltazar71 01.08.2008.

    A koji su ovo ljigavci,lova vrti i tamo gdje svrdlo nemoze.

  • ivme 31.07.2008.

    sorry, ali vanja bar nije napumpana, i bez šminke je lijepa, samo da ima bar nekolko kila više, tanja bi se mogla sakrit....A između ostalog o ukusima se ne raspravlja!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare