To je to što me zanima!

Tanjin novi početak: Poručila Ivaniševiću da je buntovnica

Sličnu tetovažu ima i Rihanna (25). Pjevačica s Barbadosa lani je na vratu napisala “rebelle fleur” (buntovni cvijet). Tanja i Goran nedavno su podnijeli papire za rastavu
Vidi originalni članak

Kako bi zaboravila probleme, bivša manekenka posvetila se uljepšavanju tijela. No umjesto nove frizure odlučila je napraviti tetovažu. S njom je pokazala da će odsad raditi sve što poželi.

Tatjani Dragović (35) kao inspiracija poslužio je francuski jezik. Čini se kako se bivša manekenka već pomirila s raspadom braka s Goranom Ivaniševićem (41). Tenisačeva uskoro bivša supruga ovih je dana na podlaktici istetovirala riječ “rebelle” (buntovnica). Tko zna, možda je u posljednje vrijeme gledala filmove s Jamesom Deanom pa je shvatila kako se ponekad isplati ne poštovati društvena pravila i ne pristajati na kompromise. 

Sličnu tetovažu ima i Rihanna (25). Pjevačica s Barbadosa lani je na vratu napisala “rebelle fleur” (buntovni cvijet). Tanja i Goran nedavno su podnijeli papire za rastavu nakon 15 godina veze od čega su četiri bili u braku.     

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Đurđa_1 18.04.2013.

    njihova je odluka dali će se rastati ili ne,ali meni je jako žao što će njihova djeca patiti. jer kada do toga dođe(mislim na rastavu)tada nastoje da mama vuče na svoju-a tata na svoju stranu.tada djeca postaju ili buntovnici kao (mama)ili dolazi do povlačenja u sebe,a djeca nisu tražila da se rode- to su htjeli tada zaljubljeni mama i tata.poruka mami i tati-razmislite dobro šta radite da vaša djeca ne postanu jednoga dana BUNTOVNICI S RAZLOGOM

  • big proof 17.04.2013.

    zaboli me i za nju i za sve ostale takve ženske koje se ožene i danas sutra dijele imovinu po pola.run bitch,ruuun!

  • supervesna1988 17.04.2013.

    već ga je našla..novog sportaša hehe..saznat će se sve ubrzo :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare