To je to što me zanima!

Tarantino otkrio hoće li snimiti nastavak kultnog filma: 'Postoji šansa, ali za sada ne vidim to'

Tarantino je rekao kako će njegov zadnji film biti o jednom filmskom kritičaru.To će biti njegov deseti i posljednji film
Vidi originalni članak

Iako se već neko vrijeme priča o tome kao gotovo sigurnoj stvari, Quentin Tarantino, dobitnik dva Oskara, demantirao je glasine o radu na filmu 'Kill Bill: Volume 3'. Ljubitelji lika i dijela Quentina Tarantina i Ume Thurman nadali su se povratku u svijet 'Kill Billa' i mogućem nastupu Maye Hawke, kćeri Uma Thurman, u novom nastavku.

KRAJ KARIJERE? Quentin Tarantino: 'Najesen ću snimiti svoj posljednji film'

- Ne vidim to. Moj posljednji film je o filmskom kritičaru, muškom kritičaru. Radnja se odvija u 70-ima - objasnio je redatelj u intervjuu za DeMorgen, jasno opovrgavajući spekulacije o suradnji Thurman i Hawke u nastavku 'Kill Billa'.

Tarantino već godinama govori kako će snimiti 10 filmova, a sve je izglednije kako će održati to obećanje.

Uma Thurman je 2022. godine, u intervjuu za The Jess Cagle Show, spomenula mogućnost trećeg dijela 'Kill Billa'.

- Ne mogu vam stvarno ništa reći o tome. Kroz godine se o tome raspravljalo. Postojala je stvarna šansa, ali to je bilo davno. Ne vidim da će se to dogoditi u skoroj budućnosti - rekla je tada.

Na početku je Tarantino planirao snimiti treći 'Kill Bill', u kojem bi se prikazale ideje koje nisu bile uključene u prva dva filma.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare