To je to što me zanima!

Tarik Filipović: Kvizovi mi nisu dosadili, pripremam se za novi

Emitiranje novog kviza koji će voditi, 'Riskiraj sve', planirano je za početak rujna na HTV-u. Nagrada je milijun kuna i sličan je ‘Milijunašu’. Bit će to treći Tarikov kviz
Vidi originalni članak

Tarik Filipović (38) priprema se za novi kviz. Glumac će nakon 'Tko želi biti milijunaš' i 'Jedan protiv sto' voditi 'Riskiraj sve'.

- Nagrada je milijun kuna i sličan je ‘Milijunašu’ - kaže Tarik kojem kvizovi nisu dosadili. Emitiranje je planirano za početak rujna na HTV-u. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • casio 17.05.2011.

    Dosadan i nemaštovit lik,ali kad nemamo boljeg šta da se radi.

  • kretenusa 17.05.2011.

    tarik i barbara i dusko su najbolji voditelji zabavnih emisija i kvizova, jer stvarno se znaju snaći u svakoj situaciji, atmosfera je uvijek vesela, dok je fodor prica za sebe.... lik je katastrofalan, provali nesto i sam se sebi smije, ma daj... A najbolji voditelj dokumentaraca je Goran Milić.

  • europa 16.05.2011.

    Promjene su dobre i nužne zar nemamo nikoga sposobnog da nam vodi kvizove da se malo osvježi program. Tarik se previše uživio kao da je on vlasnik kviza pomaže naočigled onima koji su mu simpatični a prema nekim kandidatima zna biti jako neugodan. Ja osobno volio bih vidjeti u ulozi voditelja Roberta Frlina mislim da je daleko kvalitetniji od Tarika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare