To je to što me zanima!

Tarik Filipović nakon 'Potjere' uživa s obitelji na Lokrumu...

Dok su se vraćali s plaže, obitelj se zastala poigrati sa zečevima. Prije tog bili su u Dubrovniku, otkud je Lejla objavila fotografiju s Tarikom. 'Moj grad', napisala je Lejla pozirajući na Stradunu
Vidi originalni članak

Krajem svibnja Tarik Filipović (47) oprostio se od kviza 'Potjera', a trenutačno uživa s obitelji na odmoru. Sa suprugom Lejlom (42) i sinovima kupao se i sunčao na otoku Lokrumu. 

Dok su se vraćali s plaže, obitelj se zastala poigrati sa zečevima. 

Prije tog bili su u Dubrovniku, otkud je Lejla objavila fotografiju s Tarikom.

- Moj grad - napisala je Lejla pozirajući na Stradunu. 

Nakon ukupno 826 epizoda 'Potjere' Tarik se vraća svojoj staroj ljubavi, kvizu 'Tko želi biti milijuna'. Popularan kviz proslavio je Tarika, a originalno je podrijetlom iz Ujedinjenog Kraljevstva. U Hrvatskoj se prikazivao od ožujka 2002. godine do siječnja 2008. i od rujna 2009. do lipnja 2010. te se emitirao dva puta tjedno na državnoj televiziji. 

- U čekanju jeseni i povratku 'Milijunaša' Robert Pauletić me obradovao naslovnicom iz 2002. - napisao je nedavno voditelj uz fotografiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Uragan_1 13.08.2019.

    Šta mlatite. Pa nije Tariku 25 godina i da jebucka po Zrću našmrkan ko deva. Čovjek ima uspješnu karijeru, šarm a nadasve divnu ženu i dva sina. Malo je ovakvih brakova !

  • mamacitabonita 13.08.2019.

    Lejla zgodan a Tarik, kraj nje Boze sacuvaj. Uz takav posao i financijske mogucnosti mogao bi povesti brige o svom izgledu - grdo ga gledati.

  • iger 13.08.2019.

    Ne bi mu škodilo malo vježbanja...mogla bi mu tako zgodna žena baciti oko na nekog mlađeg!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare