To je to što me zanima!

Tarik: Mala Romkinja Lejlu je zamijenila za moju kćer

Voditelj Tarik Filipović ovu sezonu 'Milijunaša' počeo je malo ležernije, prepričavao je anegdote iz Zenice gdje je ovo ljeto proveo s obitelji...
Vidi originalni članak

Tarik Filipović opet je u ulozi ciničnog voditelja u “Tko želi biti milijunaš”, ali ove sezone je ipak malo vrckastiji. Tako je preksinoć u emisiji natjecatelju rekao kako je posijedio te da je jedanput obojio kosu u srebrno. Ispričao mu je i anegdotu iz Zenice, gdje je ovo ljeto bio sa suprugom Lejlom i sinovima.
- Sjedimo, znate, supruga i ja na kavi u Zenici i priđe nam mala Romkinja i kaže: 'Može li pol marke, 'ajde daj pol marke’. Kažem ja njoj: 'Ajde, ti si već pedeseta danas’, a ona će meni nakon šutnje: 'Lijepa ti je kćerka’. To je mislila na Lejlu. Kažem ja njoj da mi je to supruga, a Romkinja će meni zapazivši da ne nosim prsten: 'Ma kako to, ona mlada, a ti čovjek’ - ispričao je Tarik, smijući se na račun svojih sijedih vlasi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ravanelli 28.09.2009.

    a bas je Lejla mlada za njegove kcerke nema sta!mada kad sma ga vidjela prosle godine u Becu na stadionu izgledao je ko starac!

  • skolic3 26.09.2009.

    @nonana ti si stvarno jadan/na.Daj šuti bolje ti je.

  • skolic3 26.09.2009.

    joj vi ste ko neki pederi jbt.Čovjek je za novine nekaj reko i vi od toga pravite nauku,.jebote.Ak vam se ne sviđa šta komentirate tak idiotski.Sam da pišete,nema veze kaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare