To je to što me zanima!

Tarik ostaje u 'Milijunašu', a Domagoj Burić odlazi?

Tarik Filipović bi kviz trebao voditi još samo dva mjeseca. Tada će odlučiti hoće li mu se produžiti ugovor. Burić je navodno prekršio proceduru
Vidi originalni članak

Ravnateljstvo HRT-a u srijedu je navodno odlučilo zadržati Tarika Filipovića u “Milijunašu” barem do kraja sezone, odnosno još dva mjeseca. Ne zna se hoće li mu nakon toga produžiti ugovor. Odluku će službeno priopćiti u petak nakon izvanredne sjednice Programskog vijeća. Tad bi se trebalo odlučiti i o eventualnoj smjeni direktora Programa Božidara Domagoja Burića koji je supsendirao Tarika i troje njegovih urednika jer se voditelj u emisiji zapitao gdje je završio novac za bolnicu u Klaićevoj i dječji dom u Nazorovoj. Ravnateljica doma u Nazorovoj Jasna Ćurković Kelava bliska je prijateljica Burićeve supruge Jasne Ulage. Darinka Janjanin, članica Programskog vijeća HRT-a, koje imenuje vodstvo javne televizije, predložila je opoziv direktora programa za čijeg je mandata gledanost HTV-a drastično pala. Burić protekla tri mjeseca uglavnom nije bio u Zagrebu jer snima dokumentarni serijal, ali u srijedu je došao na Prisavlje dati iskaz povjerenstvu. Iskaz je dao i Tarik. Izvori s HRT-a kažu da je Burić prekršio pravnu proceduru jer ugovor s voditeljem nema pravo dirati s obzirom da ga ne potpisuje on, već ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić. A Sutlić, tvrde kuloari, želi da Tarik ostane, kao i Hloverka Novak Srzić te ravnatelj HTV-a Blago Markota. HRT-ova služba gledatelja zatrpana je porukama podrške Tariku, s kojim su se solidarizirali glumci najavljujući bojkot HTV-ovih projekata.

BARBARA I ROBERT ĆE USKOČITI UMJESTO TARIKA?
HTV ima još jednu emisiju “Milijunaša” i prikazat će je sutra, pa odluka o voditelju mora pasti do kraja tjedna kako bi se mogla snimiti nedjeljna epizoda. Kao zamjena za Tarika, uz Roberta Kurbašu i Damira Markovinu, spominju se Robert Ferlin ili Barbara Kolar.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Ravanelli 01.10.2009.

    Nije mi stvarno jasno cuj glumci ce bojkotirati ako se Tarik ne vrati?kakve gluposti ,ja sam imala priliku da ga upoznam, ali meni nije genijalan,cak sto vise debilan mi je da se tako izrazim valja gluposti misli da je zanimljiv,ima takve proste upadice to je Boze sacuvaj na nivou 16 godisnjaka!i gledala sam ga na miljunasu nista posebno tip dosadan monoton........on kad se sali uvijek na racun drugih i kao da vrijedja tako zvuci.............fuj.........

  • crazy_sale 01.10.2009.

    MARENDA griješuš Barbara,Ferlin i Kurbaša nikada ni u ludilu nemogu voditi kviz.TARIK je legenda i nema mu zamjene

  • piroška 01.10.2009.

    Tko je Tarik Filipović znamo svi, ali pitanje je....a tko je pak taj Domagoj Burić??? Aha, sjetila sam se, to je onaj muž od Jasne Ulage koja je mama od one kaj šmrče, a ona je bila (ili je još uvijek) cura od onoga kaj isto šmrče.....hrpa anonimusa. Dosta je više tih rodjačkih i kumskih veza i vezica, kad već plaćamo preplatu dajte bar da gledamo one koje volimo i gledati i slušati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare