To je to što me zanima!

Tarik pozirao s velikom mačkom na uzici: 'Ne gleda me, zavist!'

Tarik Filipović u Ujedinjenim Arapskim Emiratima boravi s obitelji, suprugom Lejlom, sinom Armanom i posinkom Dinom. Otputovali su tamo za 16. godišnjicu braka
Vidi originalni članak

Paša mu je ime ovom predivnom primjerku 'acinonyx jubatusa' geparda. 110 km/h u 3 sekunde, ali tom brzinom može trčati samo 400 m, a nakon toga se umara… Poručio je dobro raspoloženi voditelj i glumac Tarik Filipović (51), pozirajući s gepardom u Dubaiju.

SA SINOVIMA Lejla i Tarik Filipović otputovali su za godišnjicu braka u Dubai

Koliko je uživao u zoološkome, pokušao je dočarati fotografijama na društvenim mrežama.

Sudeći prema opisu, gepard ga je fascinirao. Posebno njegova brzina.

'DVIJE LEGENDE' Tarik Filipović pozirao s Čolićem pa se našalio na vlastiti račun

- E tu sam mu nabio komplekse. Uz to sam tri puta teži od njega i imam veću glavu, zato me i ne gleda zavist. U ovom dijelu svijeta kažu 'ljubomoran k’o gepard' - dodao je.

Tarik u Ujedinjenim Arapskim Emiratima boravi s obitelji, suprugom Lejlom (47), sinom Armanom i posinkom Dinom. Otputovali su tamo za 16. godišnjicu braka.

SLAVE POSEBAN DAN Lejla Filipović posvetila dirljivu objavu suprugu Tariku: 'Hvala ti na nesebičnoj ljubavi i podršci'

Vjenčali su se na Silvestrovo 2007. godine, a povodom 16. godišnjice braka objavili su i emotivne posvete jedno drugome na Instagramu.

- Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom - otkrio je jednom prilikom Tarik. Dva mjeseca nakon silvestarskog vjenčanja rodio im se i sin Arman.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S BIVŠIM RUKOMETAŠEM IGOROM VORIJEM:

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ŠTEF75 08.01.2024.

    dosadan i iritantan tip

  • Medo1314 08.01.2024.

    Mačak je top, da je bilo koji seljo bio u prilici slikati se sa ovakvim komadom poželio bih biti na njegovom mjestu.

  • 08.01.2024.

    Znači lik je toliko .igav da je to strašno,preko 20 godina uzima lovu u Zagrebu i to extra lovu,a na običnom intervjuu tam za neki Bosanski portal počne ga "šprehati " kao da je jučer došao u Zg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare