To je to što me zanima!

Tarik se pohvalio neobičnim poklonom 'lovkinje' Morane

Lovkinja Marina Zibar na buvljaku je našla značku FK Čelik i odmah se sjetila kako voditelj obožava taj klub, stoga ga je odlučila iznenaditi. Filipović je bio oduševljen, pa joj se zahvalio i putem društvene mreže
Vidi originalni članak

Tarik Filipović (46) veliki je obožavatelj nogometnog kluba Čelik iz Zenice u kojoj je rođen. Glumac i voditelj kviza 'Potjera' često to spominje i tijekom emisije. 

Iz tog razloga lovkinja Morana Zibar odlučila ga je iznenaditi prigodnim poklonom. 

Naime, lovkinja emisije darovala mu značku omiljenog nogometnog  kluba.

- Značka NK Čelik... A volim ga od šeste godine dok je bio FK Čelik... Hvala mojoj lovkinji Morani Zibar koja nađe ovo blago na buvljaku i kupi ga  za mene. Jedna ogromna ljubav koja nema ljudske obriše... Crveno-crno srce je moje - napisao je Tarik na društvenoj mreži uz fotografiju dara. 

U komentarima su mu se oglasili i njegovi obožavatelji iz rodnog mu grada koji dijele istu ljubav prema nogometnom klubu.

- Crno, Crveno srce zeničko. Volim te Čelik. Tarik Filipović nas nikada nije iznevjerio. Bravo Tarik - pisalo je u jednom od komentara dok je druga obožavateljica dodala:

- Jako lijepa značka! Ono što nas od djetinjstva veže je najvrjednije, zato sam sretna što ste dobili značku FK Čelik dragi Tariče.

ŽIVOT U STRAHU: Poludjeli fanovi ih uhodili, pratili doma, prijetili im smrću, a neke su priče završile i tragično

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kinezojapanac 17.01.2019.

    Ovaj Tarik i pored crne košulje ima grudi veličine 1,5

  • onomatopejaaa 17.01.2019.

    U naslovu morana, u tekstu marina

  • martello 17.01.2019.

    Sto u Bosni ne prodje kao tv zvijezda,al zato kod nas prodje u Hrvatsku isto kao super talent,ne prodje u Bosni pa pokusaju u Hrvatskoj,steta stu Dubioza nije u Hrvatskoj,jer dobro ostaje u Bosni,a sto ne valja potjeraju u Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare