To je to što me zanima!

Tarik: Svi mi čestitaju što sam uspio izbjeći zatvor

Općinski kazneni sud u Zagrebu ustanovio je kako nije bilo nikakvih nepravilnosti u kvizu niti dobacivanja iz publike te je odbacio tužbu
Vidi originalni članak

Ostao sam šokiran vidjevši jutros u novinama da je natjecatelj kviza “Tko želi biti milijunaš” podnio optužbu protiv mene i da je tražio zatvorsku kaznu, kaže voditelj Tarik Filipović. Splićanin Filip Primorac, natjecatelj iz 2004. godine, pao je na 15. pitanju za milijun kuna. Odabrao je ime pogrešnog psihijatra jer mu je netko iz publike navodno “dobacio” netočan odgovor. Ljutiti Primorac prijavio je slučaj 2005. i podnio tužbu protiv Tarika, tadašnjeg ravnatelja HTV-a Mirka Galića i još petorice djelatnika HTV-a zbog pribavljanja protupravne imovinske koristi. Tražio je milijun kuna odštete, a za voditelja Tarika i pola godine zatvora. Općinski kazneni sud u Zagrebu ustanovio je kako nije bilo nikakvih nepravilnosti niti dobacivanja iz publike te je prekjučer odbio Primorčev optužni prijedlog.
- Od jutra me nazivaju prijatelji i zafrkavaju me. Čestitaju mi što sam se 'izvukao iz zatvora’ - kaže kroz smijeh Tarik Filipović.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • entoni 25.04.2008.

    Kakav je uživo takav je na slici, pederast.

  • Noella 25.04.2008.

    Stvarno,kakva vam je ovo slika???

  • Dupont 25.04.2008.

    Frajer tu na slici izgleda ko muška gejša

Komentiraj...
Vidi sve komentare