To je to što me zanima!

Tarik ugostio Gorane: Višnjić i Navojec o prijateljstvu i slavi

RAZGOVORI U HRT-u showu 'Satirikon', koji se uskoro počinje prikazivati, glumce Gorana Višnjića (43) i Gorana Navojca (45) ugostio je Tarik Filipović (43)
Vidi originalni članak

- Razgovarali smo o njihovu prijateljstvu, druženjima kad Višnjić dođe u Hrvatsku, veselju kad se generacija okupi za istim stolom - rekao je Tarik.

Dva Gorana su se raspričali o studentskim danima i ludim tulumima koji su bez njih bili nezamislivi. Višnjić je prvi od hrvatskih glumaca koji je uspio u Hollywoodu, a za njim je krenuo i Navojec. Višnjić se proslavio ulogom dr. Luke Kovača u 'Hitnoj službi', nakon čega su uslijedili filmovi A produkcije. Goran Navojec zaigrao je s Tomom Cruiseom u 'Nemogućoj misiji', a potom u seriji 'Legende' u kojoj glumi Sean Bean. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Filipp 17.02.2016.

    Jedino je Tarik Filipović zrela osoba jer je obiteljski čovjek. Navojec je svoju bivšu ženu osušio da izgleda kao kostur a Višnjić je savršen čovjek kojeg njegovo dijete gleda na televiziji u Hrvatskoj umjesto uživo. Kako se može smijati u kamere pri pomisli da ga njegovo dijete sigurno gleda jer je mala već velika? Jadan je i prodao je dušu đavolu.

  • kung fu panda 04.02.2016.

    joj šteta što nisam bila na tim tulumima :))

  • 04.02.2016.

    jel višnjić punca i punicu zaključa u zahod i pobiga vanka? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare