To je to što me zanima!

Tata Jessice Simpson obitelji priznao da je homoseksualac

Roditelji pjevačice rastaju se nakon 34 godine braka. Izvor blizak obitelji izjavio je kako im je Joe prije dva mjeseca priznao da je zaljubljen u 20-godišnjaka
Vidi originalni članak

Joe (54) i Tina (50), roditelji Jessice Simpson (32), rastaju se nakon 34 godine braka. Kućanica Tina ga je ostavila kad je priznao obitelji da je homoseksualac. Bivši svećenik i psiholog navodno je u vezi s 30 godina mlađim dečkom.

- Prije dva mjeseca Joe je obitelji priznao da je zaljubljen u 20-godišnjaka i iako se trudio oduprijeti toj ljubavi, nije mu uspjelo i zato ne vidi smisla u zajedničkom životu sa suprugom - rekao je National Enquireru izvor blizak obitelji Simpson.

Dodao je da ta vijest jako potresla pjevačicu.

- Iako se teško nosi s novonastalom situacijom, Jessica je odlučila biti potpora tati jer je on uvijek bio uz nju u teškim situacijama, a osim što joj je tata, Joe je i njen menadžer - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • iAvrilFan1 28.10.2012.

    Da je priznao da je homoseksualac prije 34 godine, danas nebi bilo naše Jessice!

  • user_33890 26.10.2012.

    “A man does what he must - in spite of personal consequences, in spite of obstacles and dangers and pressures - and that is the basis of all human morality.” ― Winston Churchill

  • TinaBrowneyed 26.10.2012.

    s razlogom je bivši psiholog, danas očito svaka budala može postati dr...

Komentiraj...
Vidi sve komentare