To je to što me zanima!

Tata: Seka je bivšeg zaručnika našla u krevetu s muškarcem

Srpska pjevačica Zorana Kovačevića našla je u krevetu s drugim muškarcem i tada su raskinuli zaruke, piše časopis Puls. Njen otac Milorad sve je otkrio medijima
Vidi originalni članak

Sadašnjeg zeta Veljka Piljkića otac pjevačice nahvalio je, a na njenog bivšeg zaručnika Zorana Kovačevića sasuo je 'drvlje i kamenje'. 

- Seka ga je zatekla u krevetu s drugim muškarcem. Čim sam ga vidio znao sam da tu nešto 'smrdi', ali Seka ga je izabrala i nisam se miješao u to - rekao je Milorad Aleksić za časopis Puls te dodao kako je Kovačevića Bog kaznio za sve zlo što je napravio Seki koju je samo htio iskoristiti.

Milorad kaže da je Kovačević bio krajnje loše odgojen i nekulturan mladić koji se prema njemu jako ružno ponašao, a sada je nestao s 'radara'. Bivši zaručnik Seke Aleksić nije htio komentirati izjave njena oca, ali se oglasilo njen glasnogovornik.

- Sekin bivši dečko Zoran Kovačević nije peder, to su abnormalne gluposti i izmišljotine. Čovjek ima porodicu i ne shvaćamo ljude koji izmišljaju ovakve stvari - poručuju Sekini glasnogovornici. 

Milorad Aleksić za kćer ima samo riječi hvale, a najviše je zadovoljan što mu svaki mjesec na račun uplaćuje 2200 kuna od kojih on živi.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • totasef 17.09.2011.

    Cuj sa muskarcem, maaaaa daaaaaaj. Ovako glupu bombu odavno niko nije plasirao..Koliko vas je zapravo povjerovalo u ovo? Oni koji jesu neka mi se jave na pm a ja cu im reci kako da zarade 1 000 eura sedmicno na internetu, s tim da moraju uplatiti avans od 500 eura.

  • jascx 16.09.2011.

    Piar...

  • xxx1 16.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare