To je to što me zanima!

Tata Tarik šarmirao sestre i prošvercao se do Lejle

Presretni glumac je bio sa suprugom dok je prvi put dojila njihovog sina Armana. Tarikov sin Arman dugačak je 51 cm, a težak 3460 grama
Vidi originalni članak

Da je rodila Lejla, cijela Vinogradska bolnica zna. Tata Tarik Filipović (35) dolazio je dvaput u jednom danu, a sestre i osoblje po hodnicima bolnice brujali su o prinovi poznatog para.
- I Lejla i sinčić su dobro. Porođaj je bio bezbolan jer je rodilja dobila epiduralnu anesteziju - kaže medicinska sestra na trećem katu zagrebačke bolnice na kojem leži Lejla Šehović (31).
Posjeti rodiljama su dopušteni od 15 do 16 sati, no šarmantnom glumcu progledali su kroz prste medicinske sestre i portiri na ulazu te su ga pustili nakon 17 sati.
- Žena mi je rodila - presretan je Tarik za volanom automobila rukom pokazivao prema rodilištu. Supruzi je ponio njezin omiljeni ženski časopis, a zadržao se gotovo sat i pol vremena. U posjet Lejli dovezao je njezinu majku Fehmu, koja je stigla iz Dubrovnika.
Tarik je rođenje sina proslavio s većinom glumačkim društvom na Jelenovcu kod Hale. Prepričao je kako tiskao Lejlin trbuh i da je doživio nešto najljepše kada se pojavio Arman.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • rena7 06.02.2008.

    Ratkajeva kako možeš dati komentar na članak ako ga prethodno nisi pročitala?

  • tomislav2710 06.02.2008.

    da stvarno mi je drago radi njih,ali mi stvarno nije jasno kako je on mogao doći u posjete dva puta,po sat i pol vremena,a ja kad sam rodila u istoj toj bolnici nisam mogla dobiti niti pola litre vode izvan posjeta.žalosno ali istinito.

  • dicmo city 05.02.2008.

    Nije ni cudo da si me izbrisa kad si i sam Turcin

Komentiraj...
Vidi sve komentare