To je to što me zanima!

Tatjana Cameron Tajči vratila se u SAD: Vrijeme je za školu

ODMOR JE VEĆ PRI KRAJU Naša pjevačica s američkom adresom u Hrvatskoj je predstavila spot za pjesmu 'Glavu podigni', koja je već izašla i na engleskom jeziku
Vidi originalni članak

Tatjana Cameron Tajči (44) provela je tjedan dana u Opatiji s majkom i prijateljima. Naša pjevačica s američkom adresom u Hrvatskoj je predstavila spot za pjesmu 'Glavu podigni', koja je već izašla i na engleskom jeziku. Spot je snimala u Dubrovniku i Novom Vinodolskom.

- Imala sam priliku plesati na vrhu drevnih zidina i srušiti ih glasom - našalila se Tajči, koja je 1990. s pjesmom 'Hajde da ludujemo' pobijedila na Jugoviziji. Pjevačica se nije dugo zadržala na odmoru u Hrvatskoj jer su joj nedostajala djeca.

- Ne mogu dugo bez njih. Nama je odmor sad već pri kraju. Najstarijem sinu Danteu (11) škola počinje već za dva tjedna pa smo u velikim pripremama - rekla je. Dodaje da slobodno vrijeme najradije provode na bazenu i izletima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • liliana 04.08.2014.

    Od čega ona živi u Americi?

  • mimi2 03.08.2014.

    Ne mogu si pomoći... Ta mi je žena takva gnjeca da je to užas! Cmoljava, unjkava, prenemaže se onim tepajućim govorom i frfljanjem. Prvo je treba poslati logopedu!

  • blonde 02.08.2014.

    koji zlobni komentari....Tajči je daleko bolja od Seve i Rozge, kao mlada bila je uspješnija od ovih cajki... pjesmica je lijepa, dok Tajči super izgleda za svoje godine bez umjetnih pomagala....

Komentiraj...
Vidi sve komentare