To je to što me zanima!

Tatjana Jurić: Dala sam otkaz na HRT-u, neću više statirati

Jurić kaže kako je na HRT-u bilo mnogo prijedloga, ali ništa od toga nije bilo realizirano. Ovog ponedjeljka odradila je svoju posljednju emisiju TV Bingo koju je vodila dvije godine
Vidi originalni članak

Kada sam prije dvije godine dobila poziv s HRT-a da se priključim njihovoj ekipi, TV Bingo bio mi je prezentiran kao razvojni projekt kojim HRT uvodi određene novitete te se pokušava približiti komercijalnim tržišnim uvjetima, rekla je Tatjana Jurić (35) za Story.

- Jasno mi je da HRT ima svoje zakonitosti i ograničenja, no dvije godine nakon, po isteku moga ugovora, perspektivu jednostavno ne vidim i zahvalila sam se HRT-u na ukazanom povjerenju - ispričala je voditeljica.

Jurić kaže kako je na HRT-u bilo mnogo prijedloga, ali ništa od toga nije bilo realizirano. Ovog ponedjeljka odradila je svoju posljednju emisiju TV Bingo koju je s kolegom Deanom Pelićem vodila dvije godine.

- Nema zle krvi, no HRT kao poslodavac jednostavno nije mjesto za mene. Stajati u studiju i biti na ekranu samo zbog toga da budem na ekranu za mene nikada nije bila opcija, mislim da sam to pokazala i svojedobno kada sam s televizije otišla na radio - rekla je.

Tatjana je ovog ljeta navodno trebala voditi Splitski festival uz Duška Ćurlića, ali su u posljednji tren ipak od toga odustalo.

Diplomirana politologinja vraća se na Narodni radio. Spremna je ponovo doći na televiziju, ali raditi, a ne statirati.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • sinjora 04.04.2017.

    Bravo Tatjana! Radi zena onako kako zeli.

  • 04.04.2017.

    prelijepa

  • MAJA-MAGDALENA 04.04.2017.

    Nebitna si , fejk i smaraš

Komentiraj...
Vidi sve komentare