To je to što me zanima!

Tatjana Jurić kao Kleopatra: Bila sam nervozna, ali ne jako

KONAČNO SE SKINULA Voditeljica je otkrila obline na reviji kupaćih kostima. Nije imala vremena pripremiti se za reviju. Preskočila je ručak da nema grižnju savjesti
Vidi originalni članak

Okružena manekenima golog torza, u bikiniju leopardova uzorka i lica pokrivenog palminim lišćem, Tatjana Jurić (31) bila je potpuno neprepoznatljiva.

Sjela je na manekena, a drugi joj je otkrio lice našminkano u stilu fatalne Kleopatre.

- Imala sam nervozu s obzirom na to da sam ipak na nepoznatom terenu. Nosila sam reviju nakon deset godina. Na Cro-a-Porteru bila sam model u kreaciji A’Marie radeći reportažu o modi - kaže Tatjana Jurić.

Za pripreme za reviju kupaćih kostima Goldenpoint u zagrebačkom noćnom klubu nije imala vremena jer su je angažirali tjedan dana prije. Preskočila je, kaže, ručak da nema grižnju savjesti. Ovo ljeto namjerava se dobro odmoriti.

Pijesak s piste po kojem su skakali manekeni “frcao” je na sve strane. Završio je i u dekolteu Lane Klingor te u kosi Maje Šuput. One su sjedile u prvom redu. To je pjevačice dobro nasmijalo. 

Na reviju nije došao Herceg

Tatjana je prošli vikend bila u Umagu na glazbenom festivalu. Njezin dečko Ivan Herceg (30) nije bio s njom, kao ni na reviji. No kako doznajemo, veza im nije u krizi.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Ovca009 08.06.2012.

    Tatjana Juric Zagorka, hahahah!

  • sicily 08.06.2012.

    ako se ne varam, ona se prvi put u javnosti pojavila u nekoj vrućoj patroli,tako nekako se zvalo tj.tri fufe putuju po jadranu ,slika ih jutarnji i onda čitatelji glasaju koja će se slikat gola za playboy naravno nije bila izabrana ali cike smo vidjeli ... tako da naslov konacno se skinula vam bas i ne stoji

  • zrinka_2012 08.06.2012.

    baš mi je simpa tatjana pa što kaj nema ogromne plastične balone ni netrebaju joj ima prelijepo lice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare