To je to što me zanima!

Tatjana Jurić: Naravno da mi je žao zbog prekida s Nikkyjem

OVO JE GODINA PROMJENA Voditeljica je za Extru izjavila da je s Nikkyjem Vuksanom provela četiri prekrasne godine u vezi i da joj je žao što su prekinuli
Vidi originalni članak

Voditeljica smatra da je svaki prekid veze bolan i u neku ruku neočekivan. Tatjana Jurić (30) za Extru je izjavila da su ona i njezin bivši dečko, nogometni menadžer Nikky Vuksan (33), s kojim je nedavno prekinula, u lijepoj vezi zajedno proveli četiri prekrasne godine i da joj je žao zbog prekida. Par je i u veljači prošle godine prekinuo, no nakon tri mjeseca su shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugoga. Tatjana je prošle godine izjavila da je na pragu tridesete te da misli da će se vjenčanje dogoditi u dogledno vrijeme. Prije četiri godine svojom ušteđevinom kupila je stan na zagrebačkom Bukovcu, a vozi Volvo C30 koji je kupila zarađenim novcem. Ovu godinu smatra godinom promjena jer je počela raditi na radiju Hit FM, uzela pauzu od televizije i posvetila se pisanju diplomskog rada. 

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Idi na 24sata

Komentari 47

  • alfa33 13.09.2011.

    evo ovako,, samo djelomično se slažem hohštaplerom da je jako bitno biti dobar u krevetu da bi žena bila zadovoljna ali nije to tako jednostavno.To ovisi o puno faktora,za sex dobar sex treba imati puno slobodnog vremena i što manje fizički raditi.Apsolutno sam siguran da to može ostvariti samo jako,jako mali broj ljudi zato što je sex u principu uvijek isti,teško je tu nešto izmisliti a dodatno ga još opterećuju,godine provedene u braku,djeca i stres.Mislim da je najteže običnim ljudima koji moraju raditi po smjena,tu sam siguran da gotovo i nema sexa jer je teško pronaći pravo vrijeme jer totalno poremećen bioritam.Jedna ženska je dobro rekla kako je bitno ženu zadovoljiti na onaj način kako njoj odgovara a ne kako pojedini muškarci zamišljaju popiju vijagru ilupaju 2 sata bez prestanka.Iz života znam da su žene odlazile iako su muškarci bili po njihovoj priči sexualno aktivni više od svoje partnerice.Znači sve je u njenoj glavi a ne u našoj :))

  • panika135 13.09.2011.

    no money no honey

  • Maestra_1 13.09.2011.

    Mislim da će najviše žaliti za dva KK. Ali, vrijeme liječi sve rane, možda upozna nekog s imenom Kokolokić. A, dotle, nek se liječi fakultetom... To kod nas prolazi. Kad pukne veza, prime se profesora ....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare