To je to što me zanima!

Tatjana Jurić zbog haljine dobila brojne upite pratitelja: 'Dekolte je, hvala na pitanju i dalje moj'

Radijska i televizijska voditeljica očarala je korisnike društvenih mreža nakon što je objavila fotografiju u kojoj je bila na modnoj reviji u Zagrebu
Vidi originalni članak

Voditeljica Tatjana Jurić (40) i njena haljina, koju je nosila na reviji modnog dvojca ELFS, mnogima su zapeli za oko, pa je odlučila objasniti upite o haljini, ali i o dekolteu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi me pitate za ovu haljinu. Haljina je ELFS, i da, divna je! I svi me pitate za još nešto, za dekolte. Dekolte je, hvala na pitanjima, i dalje - moj - napisala je Tatjana uz fotografiju crne midi haljine s dubokim dekolteom i velikim izražajnim rukavima. 

 Ubrzo su uslijedili komplimenti za haljinu, ali i za Tatjanu.  

- Predivna, haljina je još ljepša na takvoj ženi; Predivna Tatjana. Kod vas godine idu unazad, uskoro ćete opet u srednju školu; Tatjana, Vi ovoj haljinu dajete tisuće boja - pisali su oduševljeni pratitelji na Instagramu. 

Tatjana se nedavno pohvalila novim televizijskim angažmanom u In Magazinu Nove TV, s kojima je posljednji puta surađivala na početku svoje televizijske karijere. 

- Pridružujem se ekipi InMagazina i to me baš veseli, tu su mi neki od kolega s kojima sam prije 20 godina i počela raditi! Krećemo u ponedjeljak, 3.10 - napisala je Tatjana i dodala da se vraća još jednom svojem starom poslu. 

- Isti taj dan vraćam se i u svoj omiljeni narodni. Dva mjeseca ležanja i strogog mirovanja bilo je i više nego dovoljno! A i moram smislit' gdje ću na ljetovanje, ove godine još nisam bila - dodala je.

IMALA ALZHEIMEROVU BOLEST Tatjana Jurić o gubitku majke: 'Prije smrti nije znala tko sam'

Tatjana je neko vrijeme provela na bolovanju zbog hernije diska koju je na kraju riješila operacijom.

- Nisam se lako odlučila na ovaj zahvat, a sad si mislim – što sam čekala! Popodne operacija, sutradan sam iz bolnice išetala bez bolova, uspravna i na svojim nogama. Doslovno! Na leđima imam tri mala šava, ništa, ali ništa me više ne boli, a tko se s diskus hernijom susreo, zna o kakvim je ovdje bolovima riječ - napisala je krajem kolovoza na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • samodanas 25.10.2022.

    Tatjana, lijepa si žena, ali daj vrati šiške

  • HeIIoween 25.10.2022.

    Dekolte i dalje tvoj i dalje nepostojeći...

  • japanokinezjapano 25.10.2022.

    Ne znam ko joj dijeli te komplimente ali meni je ona izrazito ružna. Da je ne poznam možda bi bila među prosječnim donja polovica ali kako je dobro poznam, blizu nule.

Komentiraj...
Vidi sve komentare