To je to što me zanima!

Tatjanu Jurić zabavile su priče da je opet slobodna

Tatjana kaže kako razmišlja o životu s Nikkyjem Vuksanom te ističe koliko im je divno u vezi. Njih dvoje upoznao je zajednički prijatelj
Vidi originalni članak

RTL-ova voditeljica Tatjana Jurić (27) opovrgla je napise da više nije u ljubavnoj vezi sa sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksanom (32).
- Uistinu nam je divno zajedno. Ne razmišljam toliko o braku koliko o zajedničkom životu - izjavila je Tatjana Večernjem listu. Zabavlja je koliko se mediji bave njenim životom.
- Drago mi je da s ostatkom Hrvatske mogu pratiti život te medijske Tatjane Jurić koja nisam ja - rekla je voditeljica. Tjednik je objavio kako su Tatjana i Nikky nakon godinu i pol dogovorno prekinuli, te da za to nije kriva treća osoba. Par je početkom svibnja trebao otputovati na odmor u New York, ali ih je u tome omela svinjska gripa. Voditeljica je menadžera upoznala 2007. preko zajedničkog prijatelja u kafiću. Nekoliko mjeseci prije prekinula je s bivšim dinamovcem Vedranom Ješeom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • missy01 14.05.2009.

    ima mi prekrasne oči!

  • Chantal 14.05.2009.

    Joj Tatjana, i mene su zabavile te price... NOT.

  • MaliRadojica 13.05.2009.

    Nina20 a bas me briga sto tebi nije lijepa,ja kazem da je meni na ovoj slici bas lijepa,neces ti mene ubjedjivat ko je MENI lijep a ko nije.Sorry...

Komentiraj...
Vidi sve komentare