To je to što me zanima!

Tatum se skidao na Floridi, a divlja Lady GaGa plesala u koži

Znate li tko me gledao? Majka i sestra. Sve je to funkcioniralo tako što odeš i plešeš, a oni ti plate, ispričao je Javier koji je mrzio biti striper dok je Chris Pratt uživao u poslu, ali i dobro zaradio
Vidi originalni članak

Prije nego će postati zvijezde, bilo u glazbenom ili filmskom svijetu, mnogi su radili razne poslove. Neki su počeli od konobarenja, ali ima i onih koji su imali striperski angažman. 

Channing Tatum (38)

Poznat je po ulozi u filmu 'Čarobni Mike' koji je zapravo zasnovan na razdoblju kada je radio kao striper na Floridi. Umjetničko ime mu je bilo Chan Crawford. 

Cardi B (26)

Nedavno je ušla u povijest kao prva američka reperica koja je osvojila Grammy za najbolji rap album godine, a dok je bila mlađa novac je zarađivala radeći kao striptizeta. Time se bavila tri i pol godine i svu zaradu je ulagala u karijeru kako bi postala zvijezda. Zbog striptiza se posvađala s majkom koja nije odobravala njezin izbor. 

Javier Bardem (49)

Španjolski glumac i dobitnik Oscara iz šale je izveo striptiz, a organizatori su htjeli da se bavi time što mu je bilo užasno.

- Znate li tko me gledao? Majka i sestra. Sve je to funkcioniralo tako što odeš i plešeš, a oni ti plate - ispričao je jednom prilikom Javier.

Chris Pratt (39)

Prije filmskog uspjeha, čuvao je djecu, kosio travu i bio striper, međutim to mu nije smetalo.

- Oduvijek sam bio gola osoba. Volio sam biti gol. Bio sam slobodan pa sam mislio da bih mogao dobro i zaraditi - rekao je.

Lady GaGa (32) 

Slava joj nije došla sama od sebe, trudila se oko nje. Vrlo rano se odselila od roditelja i morala se sama uzdržavati. Tijekom dana radila je kao konobarica, a navečer je zabavljala goste kao striptizeta. 

- Moja točka je bila divlja. Nosila bih crnu kožu i plesala uz Black Sabbath, Guns N' Roses i Fath No More - ispričala je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Judita👥 24.02.2019.

    Zgodan

  • mrTrobec 24.02.2019.

    Ja sam se isto jako trudio da napravim karijeru noću bi spavao a danju isto.Onda sam se upisao u HDZ, ostalo je legenda.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 23.02.2019.

    Film striperi,da Tatum glumio sebe,jer je to bio u mladosti,a imao veliku podršku u tom filmu neprevazidjenog šmekera i glumca Metjua McConaghya😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare