To je to što me zanima!

Taylor je htjela svadbu, a on je bio ljubomoran na njen uspjeh

Iako je slavni par prekinuo bez velike drame, uz riječi da nakon veze ostaje uzajamno poštovanje, američki mediji tvrde da je Taylor očekivala vjenčanje, no Calvina to nije zanimalo
Vidi originalni članak

Calvin Harris (32) nije htio komentirati navode da je ostavio Taylor Swift (26) jer je bio ljubomoran na njen uspjeh.

- Naša veza je završila, a ono što je ostalo je velika količina ljubavi i poštovanja - rekao je škotski DJ nakon prekida. Šuška se i da je Taylor ostavila njega jer još nije bio spreman za vjenčanje.

Iako je Harris bio najplaćeniji DJ 2015. godine na svijetu, izvori za časopis People otkrivaju da se 'bojao' Taylorinog ogromnog uspjeha i njene vojske obožavatelja te iz tog razloga nikada s njom nije išao na dodjele nagrada i slične događaje. 

Swift, koja je prošle godine zaradila 100 milijuna dolara, navodno je Calvinu rekla da s njim očekuje brak i djecu, no on joj nije bio ništa obećati i tu je, piše The Sun, 'puklo'. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bubaaaa 04.06.2016.

    Ako toliko želi svadbu i djecu zašto pikira likove za koje se vidi iz aviona da nisu zainteresirani za to ? John Mayer, Jake Gyllenhaal, sad ovaj, onda kasnije cvili i piše pjesme. Tražiš si nekoga sličnih svjetonazora i nema problema...

  • Leaena 03.06.2016.

    Zar i u Americi muškarci imaju kompleks kad je cura uspješnija od njih ?!?

  • KristinaBjelić 03.06.2016.

    napokon je tu ružnu ostavio

Komentiraj...
Vidi sve komentare