To je to što me zanima!

Taylor Swift posjetila bolesnog dječaka: Pjevali su i igrali se...

Pjevačica je s dječakom razgovarala o najdražem superjunaku, igrali su i stolni hokej i pjevali njenu najdražu pjesmu 'We Are Never Ever Getting Back Together'
Vidi originalni članak

Taylor Swift (24) u nedjelju je posjetila i razveselila dječaka Jordana koji se liječi u bolnici u Bostonu od leukemije.

S dječakom je razgovarala o tome s čime se najviše voli igrati, a rekla mu je i da voli Spidermana, koji je dječaku najdraži superjunak. Rekla mu je da će mu otpjevati njegovu najdražu pjesmu, ali Jordan je pjevačicu tražio da ona otpjeva svoju najdražu pjesmu. Swift je tada zapjevala 'We Are Never Ever Getting Back Together',  preslatki dječak joj se pridružio u pjesmi, a kasnije su igrali i stolni hokej.

- Biti bogat i ne dijeliti s drugima najveće je prokletstvo - rekla je nedavno pjevačica koja je bolnici u Philadelphiji u kojoj se liječe djeca oboljela od raka dala 300.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • životjelijep 06.08.2014.

    Sve pet da se nije uslikala i svima objavila.

  • Yolo_swag haha 06.08.2014.

    Ok... A kad Justin donira 100.000.000 dolara u dobrotvorne svrhe,kad se druzi sa bolesnim Belieberima,kad cini dobra djela... Niko ga ne dozivljava i svi misle da je "umisljeni bokatasic"... A kad napravi neko sranje svu bruje i komentiraju... NISAM BELIEBER AL NIJE UREDU OD NOVINARA... #Noh8

  • Zvrnda_ 05.08.2014.

    Lijepo od nje :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare