To je to što me zanima!

Taylor Swift pratila fanove pa ih pozvala na privatni tulum

Odabrala je sto obožavatelja i priredila im zabavu iz snova. Na tulumu su slušali njezinu glazbu i fotografirali se s njom. Neki od njih su od sreće i zaplakali
Vidi originalni članak

Pjevačica je pratila svoje obožavatelje iz Velike Britanije na društvenim mrežama i izabrala sto najsretnijih za svoje iznenađenje. Taylor Swift (27) priredila im je tulum iz snova na kojem su mogli razgovarati i fotografirati se s njom te čuti njezin cijeli novi album.

- Upoznala sam Taylor koja me pratila godinu dana i pozvala. Plačem - rekla je obožavateljica.

Inače, Swift je i nedavno napravila lijepu gestu. Nakon pokolja u američkom gradu Las Vegasu poslala je desetke buketa u jednu od policijskih stanica toga grada.

- Swift nam je poslala bukete jer je naš kolegica ranjena dok je spašavala posjetitelje koncerta. Hvala joj - rekla je kolegica ranjene policajke

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Franz von Drkensson 17.10.2017.

    Koka na pladnju za dorucak

  • emilzatopek 16.10.2017.

    Užasavam se idolopoklonstva. Razumijem tinejđere ali će mnogi pustiti suzu nad gestom i oni koji su daleko premašili godine tinejđerstva. Ovo je ništa drugo nego samoreklama odnosno održavanje popularnosti vjerojatno na preporuku menađera. Naravno da takav stav ne odgovara onima koji stvaraju nerealnu projekciju o svojim "glazbenim idolima". Oduvijek slušam Petera Greana smatrajući ga bijelim blues genijalcem ali takav tip niti bi pozvao poštovatelje svojih glazbenih uradaka niti bi oni dolazili na ovakve bezvezne ivente. Bi li došli da vas na primjer pozove najbolji stolar u HR na neki događaj ili recimo najbolji traktorist Slavonije?

  • 16.10.2017.

    bravo svaka čast, cijeni svoje fanove

Komentiraj...
Vidi sve komentare