To je to što me zanima!

Tea Slavica i Leyla zaplesale na 'cajke' nakon pobjede Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tea Slavica, djevojka Brune Petkovića, na društvenim mrežama pohvalila se da su gosti na tulumu ustali i zaplesali na pjesmu srbijanskog pjevača Djanija 'Dođeš samo kada teško ti je'
Vidi originalni članak

Dinamo je u nedjelju navečer slavio pobjedu nad Hajdukom 3-1, a glavne navijačice bile su djevojke i supruge igrača. Kad utakmica završila djevojke su potrčale na teren i na kiši ljubile i grlile nogometaše, a slavlje se nastavilo dugo u noć u jednom zagrebačkom restoranu uz taktove harmonike.

Posebno se veselila supruga Izeta Hajrovića (27) Leyla (29). Ljubila je dragog unatoč pljusku, a nakon utakmice uvukla se u usku bijelu haljinu i plesala na hitove Halida Bešlića (65) 'Neću, neću, dijamante' i 'Taman je'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim nje, na slavljeničkom tulumu bila je i manekenka Tea Slavica (19), djevojka nogometaša Brune Petkovića (24) koji nije igrao utakmicu protiv Hajduka. Međutim, par je svejedno slavio s društvom, a Tea se na društvenim mrežama pohvalila da su gosti na tulumu ustali i zaplesali na pjesmu srbijanskog pjevača Djanija 'Dođeš samo kada teško ti je'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među veselim wagsicama bila je i supruga Emira Dilavera (28), Emina koja je plesala s Leylom. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 55

  • miroslav32 31.05.2019.

    Cudno da ne pjevaju Dinamo ja volim

  • LjiljanaMilovanovic 28.05.2019.

    Boze boze zamisli slusaju cajke, o sram da ih bude.

  • muskarac 27.05.2019.

    sigurna sam da se i thompson zapiva..taman se uklapa

Komentiraj...
Vidi sve komentare