To je to što me zanima!

Techno zvijezda Amelie Lens predvodi DJ postavu Sea Stara

Jaku regionalnu ekipu čine osječka zvijezda s međunarodnom karijerom Insolate, naš producent Andrea Ljekaj, slovenski techno majstori Damir Hoffman i Gumja te ostali...
Vidi originalni članak

Nakon što je poharala sve najveće svjetske festivalske pozornice i rasprodala gotovo sve nastupe u 2019. godini, u Umag dolazi i vodeća techno zvijezda novog doba, Belgijanka Amelie Lens (29). Za nju legende kao što su Carl Cox i Richie Hawtin tvrde da je budućnost techno muzike, a u prethodne dvije godine doživjela je streloviti uspon.

Ona će na Sea Staru predvoditi postavu u kojoj su DJ Umek te trenutno najtraženiji DJ s ovih prostora na svjetskoj sceni, Tijana T. Na samom startu ljetne festivalske sezone, s njima će nastupati i nadolazeći techno superstar Farrago čiji hitovi su udarni na etiketi Lenske, kako je ujedno i nadimak popularne Amelie. Jaku regionalnu ekipu čine još osječka zvijezda s međunarodnom karijerom Insolate, naš producent Andrea Ljekaj, slovenski techno majstori Damir Hoffman i Gumja te jedni od vodećih aktera domaće deep scene Bronski i Marcel.

Ovaj popis pridružuje se ranije objavljenom prvom glazbenom valu izvođača četvrtog Sea Star Festivala kojeg čine svjetski hitmakeri Meduza, popularan bend s ovih prostora Dubioza kolektiv te regionalni asevi Vojko VKUKU$ i trap senzacija iz Osijeka z++

Prva postaja višemjesečne proslave 20 godina Exita, laguna Stella Maris, 22. i 23. svibnja postaje velika techno pozornica gdje će više desetaka tisuća ljudi dočekati izlazak sunca uz sam vrh svjetske elektronske scene koju predvodi belgijska superzvijezda Amelie Lens.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare