To je to što me zanima!

Teen mutirane nindža kornjače iznenadile novim foršpanom

Vrlo kratak teaser za 'Nindže kornjače' nas je samo malo 'napalio', pa je bilo samo pitanje trena kada će pravi, punokrvni foršpan nekome slučajno procuriti na internet
Vidi originalni članak

Nakon iznenađujuće kratkog teasera za nastavak kino hita iz 2014. , ‘Nindža kornjače‘, dobili smo i punokrvni foršpan prepun svega što treba svakom obožavatelju akcije - eksplozija, jurnjave, tučnjave i...mutiranih nosoroga?

Za one koji nekim čudom nisu upoznati sa serijalom, u ovom nastavku ‘Nindža kornjača’ ćemo vidjeti i njihove stare neprijatelje - Beebopa i Rocksteadyja. U uloge te dvojice poznatih nasilnika su uskočili Gary Anthony Williams i hrvač WWE-a, Stephen 'Sheamus' Farrelly . Osim njih dvojice, novost je i Stephen Amell (Arrow) u ulozi “dobrog” tipa Caseyja Jonesa, kao i Laure Linney u ulozi Rebecce Vincent.

No nije sve novo. Radnja se i dalje odvija u New Yorku, zamamna Megan Fox je i dalje April O’Neill, Will Arnet je još uvijek samo komičan odušak, a nindže su i dalje mutanti, tinejdžeri i kornjače. Michael Bay opet producira ‘Kornjače’, ali u ulogu redatelja uskače Dave Green umjesto Jonathana Lebesmana.

Drugi dio najluđih (jedinih ludih?) kornjača u u hrvatska kina stiže u lipnju 2016. godine, u distribuciji Blitz film i video. Cowabunga i turtle power!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Crni Zoki 12.12.2015.

    Za opušteno gledanje,dovoljno dobar za pogledati

  • MatkoZZ 10.12.2015.

    ma meni su smijesni i relaksirajuci. bas zabava, smece al zabava :D

  • Frank Sinatra 10.12.2015.

    JeBa.e "KORNJAČE" ka akcijski heroji ... uh

Komentiraj...
Vidi sve komentare