To je to što me zanima!

'Tehnika je otkazala jer je od mog plesa svima zastao dah'

Voditelj je ispao iz showa nakon što su od njega i Ane u plesu odluke bili bolji Mila Horvat i Robert. Petar kaže da je ples teži od košarke, boksa i nogometa
Vidi originalni članak

Čim je Petar Vlahov s plesnom partnericom Anom Domišljanović otplesao sambu, prekinut je prijenos uživo showa “Ples sa zvijezdama”. Trajao je tri minute. Nakon što su se vratili u eter, Barbara Kolar našalila se kako nakon Petra ni tehnika više ne radi.

- Od mog plesa svima je stao dah, publici i žiriju, pa je vjerojatno tako i tehnika otkazala - dodao je Vlahov. 

Zvonimir Mamić iz odnosa s javnošću HTV-a objasnio je da je program prekinut zbog tehničkih problema. Vlahov, koji je ispao iz showa, ne žali ni za čim.

- Sretan sam da sam dogurao do pete emisije s obzirom na to da sam imao niske koeficijente na kladionicama - rekao nam je Petar. 

Nikad prije nije se bavio plesom, nego je igrao košarku, nogomet i trenirao boks. Kaže da je ples puno teži od tih sportova jer zahtijeva veću koncetraciju. Najbolji par večeri opet su bili Nera Stipičević i Damir Horvatinčić.    

Idi na 24sata

Komentari 17

  • wyatt earp_1 29.11.2010.

    Vlahove care valjda si imao visoke koeficijente na kladionici a ne niske. Šanse su ti bile male a koeficijenti visoki.Kako je tužno kad neko želi da ispadne pametan pa na kraju izazove sažaljenje zbog neznanja.

  • big boss 28.11.2010.

    Sta je ovo, samo pljuvacina po covijeku, sto to brisete moje komentare i nepustite ih da se vide, da se vidi da covijek uziva potporu javnosti?!!!!!!!!!???? Ljubomorne kretencine svi od reda!

  • forks 28.11.2010.

    petre odi jos malo u solarij

Komentiraj...
Vidi sve komentare