To je to što me zanima!

Tek joj je 95! Kraljicu Elizabetu fotografi ulovili u brzom autu

Nakon blagdana je kraljica iz dvorca Windsor otišla u kuću pokojnog princa Philipa, koja se nalazi na imanju Sandringham. To je ujedno bio i njezin prvi odlazak u voljeni dom nakon njegove smrti
Vidi originalni članak

Britanska kraljica Elizabeta II (95) snimljena je sa svojim vozačem tijekom vožnje u Land Roveru u Norfolku u Engleskoj, nakon što je najavila hodočašće povodom 70. godišnjice smrti oca, bivšeg kralja Georga VI.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, Elizabeta II je nakon blagdana iz dvorca Windsor otišla u kuću pokojnog princa Philipa, Wood Farm koja se nalazi na imanju Sandringham. Naime, to je ujedno bio i njezin prvi posjet imanju nakon smrti voljenog supruga. Uz to, ove godine je i proslavila prvi Božić bez njega, piše Daily Mail.

Na fotkama koje su snimili fotografi u Norfolku vidi se kako kraljica sjedi na suvozačkom mjestu visokog crnog automobila dok na sebi ima prepoznatljivi svileni šal i naočale. Elizabeta II se za takvu prigodu i našminkala, na objavljenim fotkama može se vidjeti i roza nijansa ruža koju je odabrala za ovaj izlazak.

SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO MALOLJETNICU? Kraljica Elizabeta je oduzela princu Andrewu vojne titule

Iako, po običaju kraljica blagdansko vrijeme provodi na imanju Sandringham, prošle godine ostala je u dvorcu Windsor. Razlog tomu je pandemija korona virusa, ali i blagdani koje je željela provesti s obitelji, princom Charlesom, njegovom suprugom i drugima.

U sklopu priprema za godišnjicu smrti oca, kraljica će se 6. veljače će imati i posebno organiziran let helikopterom nakon kojeg će ju u automobilu prevesti do Norfolka. 

- Pripremamo sve za kraljičin dolazak. Rekli su nam da će ostati na imanju, a ne u glavnoj kući, što je lijepo jer je ono uvijek imalo posebno mjesto u srcu pokojnog princa - rekao je izvor za strane medije.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Hibiskus2 30.01.2022.

    Kraljica na suvozačkom mjestu, što je tu čudno..

  • atas 42 29.01.2022.

    to nije čovjek,to je vanzemaljac

  • Viktor11 28.01.2022.

    Za otvorenje olimpijade u Londonu, htjela je najbolje Britanske glazbenike... Međutim , Mike Oldfield je osoba krhkog psihičkog zdravlja i teško se nosi sa stresom izazvanim javnim nastupima... I sad dolazi šlag.... Kraljica pošalje helikopter i uhvate ga Mike Oldfielda na frku.... ajde brže Kraljica čeka, uzmi samo jaknu i tablete i furi... Odfuraju ga na Balmoral - veliko kraljevsko imanje sa lovištima , šumama i pašnjacima. Helikopter sleti ispred dvorca i nigdje nikoga , samo parkirani Land-Rover "Defender" - koji radi u leru i neka žena za volanom. Vojnik koji je bio u helikopteru vikne : "Hajde Mike , namoj da kraljica čeka!" Nije mu bilo niti na rubu pameti da je Elizabeta 2. ZA VOLANOM AUTA!!! Mike , priča o tome događaju u dokumentarcu, kaže žena vozi , kao profi vozač , po blatnim klizavim cestama , po koritu brdskog potoka , preko kanala, po kosinama... Čak su dva puta zapali i sama se izvukla vitlom... Kad su došli do željenog mjesta, rekla mu je da naloži vatru i pristavi vodu za čaj , dok ona izvuče rasklopljene stolice iz auta... Tako su sjedili i pričali- i pogađate Mike je svirao uživo i svirao je sjajno... Tko ne vjeruje , neka pogleda dokumentarac o Oldfieldu i Tubular Bells-u....

Komentiraj...
Vidi sve komentare