To je to što me zanima!

Tenisačica napala Ivanu Knoll: 'Ona nema pojma o nogometu'

Ivani svakodnevno raste broj pratitelja, a naišla je i na brojne kritike zbog atraktivnog odijevanja na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje strastveno navija za Hrvatsku
Vidi originalni članak

Kada je par sisa postao bitan u nogometu?, pitala se rumunjska tenisačica Andreea Prisacariu aludirajući na najvatreniju navijačicu hrvatske nogometne reprezentacije, Ivanu Knoll. Hrvatska se na SP u Katru, pobjedom protiv Brazila, plasirala u polufinale.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana na plaži u Katru 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svojim načinom odijevanja Ivana je očarala mnoge, a i završila u brojnim svjetskim medijima. Osim toga, drastično joj je porastao broj pratitelja na Instagramu pa sada njezin profil prati više od 2,2 milijuna ljudi.  

Više njezinih fotografija postalo je viralno pa su se javili i oni kojima njezin stil odijevanje ne odgovara. 

- U zemlji u kojoj su neka pravila obavezna. Možeš biti seksi i drukčije obučena, to ti obećavam - poručila je Andreea na društvenoj mreži Twitter.

Andreeina istomišljenica rekla joj je kako vjeruje da Ivana 'sigurno tvrdi kako želi da je ljudi znaju zbog pameti, a ne zbog grudi', tenisačica joj je poručila: 

POBUNA LJEPOTICA Domaće misice ljute zbog Knoll: 'Ona nikada nije ni bila Miss!'

- Ne znam što tvrdi, ali to sigurno nema veze s nogometom. Podržavam kad je netko seksi i uvijek ću, ali ovo je jednostavno nepoštovanje.

Podsjećamo, iako su pojedini njemački mediji objavili kako će se Ivana Knoll skinuti ako Hrvatska osvoji SP u Katru, ona je to ovih dana demantirala. 

 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Rosa56 13.12.2022.

    Ocito joj posa ide dobro kad moze u Kataru biti mjesec Dana  ona je  svoje a tribute  dobro  unovcila . O njoj pisu svi  portali  nekome se svida nekome ne ukusi su razliciti 

  • nottonightjosephine 12.12.2022.

    Veoma inteligentna, hrabra i zgodna Hrvatica! Svaka cast i moj naklon Ivana! Mada me iznenadjuje da su lokalne vlasti ocito odobrile ovu vrstu egzibicionizma? Mozda seik zna nesto vise o tome. Da i ne govorimo o daljnjoj promidzbi hrvatskog izvoza u emiratima.Uostalom, bog je i kreirao zene, izmedju ostalog, upravo za ovo.A sto se nogometa, pak tice, lopta je okrugla sto i doticna prikazuje zorno.

  • patrijot 12.12.2022.

    Draga Andrea...ništa ti ne znaš o nogometu.Naravno da su sise jako bitne.Evo i zašto.Sise su titu ka dvi lopte i puno je lakše zabiti Ivani gol nego protivniku,zato je Ivana tu.S razlogom.Naravno samo Hrvati smiju zabijati.To se vidi po radnoj uniformi.Hrvatska iznad svih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare