To je to što me zanima!

Tenzije u kuhinji i dalje rastu: Jedino što Ana vidi je novac

OŠTRE SE NOŽEVI Iako je između njih 12 godina razlike, natjecatelji kulinarskog showa Tin i Ana su se zajedno prijavili, a sad se ‘časte’ svađama i prozivkama
Vidi originalni članak

Izbile su prve žestoke svađe između natjecatelja showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Tin Mlivić (19) i Ana Tomšić Blažan (31) podbacili su s morskim delicijama te se sukobili.


- Posvađali smo se jer Anino ponašanje ne ide uz njezine godine. Mora biti svjesna da ja nisam profesionalni kuhar - kaže Vinkovčanin.

Dodaje da Riječanka vidi samo novac, dok je njemu show igra. Kuharski par upoznao se 2016. u povijesnom reality showu 'Anno'.

- Teško podnosim autoritet i volim pobjeđivati pa možete očekivati da će biti napeto između Tina i mene – kaže Ana.

Vinkovčanin se u kulinarski show prijavio kako bi usavršio kuhanje. Osim što ide u 4. razred medicinske škole u Zagrebu, već samostalno zarađuje jer živi sam. Roditelji su ga ostavili nakon rođenja, a odgojili su ga baka i djed u Vinkovcima.

- Često sam gledao baku kako kuha i kad sam s 13, 14 godina ostajao sam doma, učio sam - kaže Mlivić. U Zagreb se preselio prije dvije godine, a sad tvrdi da mjesečno zarađuje više od prosječnog Hrvata.

- Najviše sam usmjeren na promociju brendova na društvenim mrežama, kao i na uloge u serijama te sudjelovanje u raznim showovima - kaže Tin. Dodaje kako na svakoj fotografiji na društvenoj mreži zaradi od 100 eura (oko 750 kuna) nadalje.

Tin ima djevojku, a njezin identitet ne želi odavati jer je, kako kaže, iz javnog života i bave se sličnim poslom. Ana trenutačno vodi kulinarski YouTube kanal 'Zdravlje na tanjuru' namijenjen ljudima koji imaju crijevne bolesti. I ona sama boluje od Crohnove bolesti pa osobito pazi na prehranu, a piše i kuharicu te tematike. Grafička dizajnerica u braku je tri godine sa suprugom Antonom.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Otrovnaskorpija 03.02.2017.

    Dragi novinari i čitatelji svi kandidati koji su se prijavili tamo išli su iz istog razloga a to je novac i usputno da nesto i nauce i zabave se naravno! Onaj koji kaze i izmotava se na druge razloge laze sam sebi tako da.... A sto se Ane tice cura ima svoj kulinarski kanal za ljude koji imaju problema sa prehranom i svaka joj cast na tome!

  • --- DAVOR --- 03.02.2017.

    Tinčeku fali dečko i proktološki pregled :P

  • tallija 03.02.2017.

    Ako je show natjecateljski onda je normalno da želiš biti što bolji, a onaj tko govori da se došao zabavljat prikriva svoju nesposobnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare