To je to što me zanima!

Teorija zavjere: Elvis Presley glumio je u filmu 'Sam u kući'?

Neki tvrde kako je kralj rock'n'rolla, Elvis Presley lažirao svoju smrt kako bi zaštitio obitelj od kriminalne organizacije. Posljednja teorija zavjere govori da je Elvis živ u jednoj sceni filmu 'Sam u kući'
Vidi originalni članak

'Sam u kući' izašao je prije 27 godina i od tad se na malim ekranima prikazuje svake godine u vrijeme blagdana. Stoga, velika je mogućnost da ste ga pogledali i nekoliko puta, baš kao i obožavatelji teorija zavjere koji su u jednom kadru primijetili nešto 'zanimljivo'. 

Naime, u trenutku kada očajna majka Kevina McCallistera pokušava kupiti avionsku kartu ne bi li se vratila ostavljenom sinu u Chicagu,

Iza Kate, koju ju je utjelovila glumica Catherine O’Hara (63) u redu je stajao bradati muškarac koji pokazuje nestrpljivost jer mora čekati. Taj muškarac, smatraju neki, je kralj rock'n'rolla, Elvis Presley, koji je umro 14 godina prije izlaska filma. 

Osim izgledom, poklonike ove sulude teorije muškarac je posjetio na Elvisa i pokretom glave. 

- Upravo taj pokret je Elvis stalno radio dok je nastupao, to mora biti on. A i muškarac u redu izgleda kao da ima točno onoliko godina koliko bi Elvis imao da je živ - napisao je jedan ljubitelj te teorije.  Osim Elvisa, 'oživio' je i Michael Jackson, koji se vozio sa svojom kćeri u autu. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • hastalavista_1 26.12.2017.

    Pa dokad vise ljudi moji s ovim clankom?? Dokad??? Sretan vam Božić i svako dobro.... i ostavite covjeka da pociva u miru!

  • Budni 26.12.2017.

    Uredniku povećati honorar, pa možda potraži i starije članke, a ne samo od prošle godine!

  • naomi-1 26.12.2017.

    Previše tuduma za Božić

Komentiraj...
Vidi sve komentare