To je to što me zanima!

Tereza Kesovija pjevala s irokezom i ručala u skvotu

Pjevačica se kod Knjaza pretvorila u pankericu. Da bi prošla 'inicijaciju', morala je nešto ukrasti iz Konzuma. Skvoterima je dala perilicu rublja
Vidi originalni članak

Ti su pankeri prekrasni. Teško mi je shvatiti da ih netko može gledati kao čudne ili zločeste. To su tako dobri i dragi dečki, kaže Tereza Kesovija (71). S pankerima ju je upoznao Robert Knjaz, koji se u “Najvećim hrvatskim misterijima” zapitao može li se premostiti jaz između njih i šansonijera. Knjaz je Terezu odveo u zagrebački skvot Mediku.
- Uvjeti u kojima žive nisu baš najbolji, ali oni su tako odučili i to je O.K. Jela sam tamo, skuhali su mi ručak - rekla je Tereza Kesovija. Kraljica šansone nakon ručka oprala je suđe pa pila s ekipom. Jeftin bambus, naravno.
- Dečki rade bambi od sky-cole i vina za osam kuna. Tereza nije baš iskapila do kraja, ali pila je. A onda je morala ukrasti cugu u dućanu jer to svaki panker treba proći - kaže Knjaz. Nakon “inicijacije” je zapjevala, ali prvo je morala promijeniti frizuru.
- Cura i dečko napravili su mi irokezu za nastup na Ideš festivalu. To je bila mala irokeza, samo od šiški, jer mi je otraga kosa preduga - rekla je Tereza, kojoj se svidio novi imidž. Pankerica Tereza svidjela se i ekipi iz skvota i Knjazu, koji je hvali kako se snašla.
- Ma, žena je zakon! Ne bih se začudio da za sljedeći nastup u pariškoj Olympiji na sebe stavi crni kožnjak sa 'zihericama'.


ZUJO JE TEREZI IPAK NAJDRAŽI...
Iako su joj dragi svi koje je upoznala u skvotu u bivšoj tvornici Medici, Terezi se najviše svidio mladić sa žutom irokezom.
- To je moj Zujo. Krasan dečko - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • thug lady 09.10.2009.

    da da... nije bitno kako se oblacis...ali u ovom dobu...ove barbike i kenovi....isu miki od glave do pete te odmjeri još složi facu...na smijeh ti dođe!

  • milan 08.10.2009.

    Ma, da nasa Tereza je zakon sada ce i u Beograd sa ekipom makedonskih glazbenika predvodjenih nekadasnjim clanom Leb i sol, sa makedonskim pjesmama, pisu makedonski mediji, a vec se to prica uveliko po celoj Srbiji, idu svi cijela ekipa Goran Bregovic, Aki Rahimovski, Josipa Lisac, Masimo Savic, tereza, Hari Varesanovic....ne znam sto Tereza samo svima prosipa price da nece nikada vise u Beograd? Morace jer to je cijeli jedan projekat koji radi Leb i sol, i koji ce se i u zivo predstaviti cijeloj bivsoj Jugoslaviji, pa dakako i u Srbiji !!! Svaka cast i nitko joj ne smije zbog toga zamijeriti, jer Tereza je zakon estrade!

Komentiraj...
Vidi sve komentare