To je to što me zanima!

Tereza se zbog zdravstvenih problema oprašta od glazbe

Tereza, koja iza sebe ima 55 godina uspješne karijere, zakoračila je u osmo desetljeće koje je sa sobom donijelo zdravstvene probleme. U njenom slučaju, one sa sluhom
Vidi originalni članak

Legendarna Tereza Kesovija (77) odlučila se zbog zdravstvenih problema oprostiti od glazbe.

Estradna diva, koja iza sebe ima 55 godina uspješne karijere, zakoračila je u osmo desetljeće koje je sa sobom donijelo zdravstvene probleme. U njenom slučaju, one sa sluhom.

Ipak, prije nego šo zauvijek siđe s bine, Tereza će se od svoje vjerne publike oprostiti na najbolji mogući način - albumom 'Oči duše' te turnejom kojom će obići cijelu Hrvatsku.

- Neću se ni od koga opraštati. To je tužno, a ja nisam tužna osoba”, rekla je Tereza za RTL te se osvrnula na pjevačice mlađe generacije od kojih je, pomalo neočekivano, izdvojila Nives  Celzijus.

- Ja ću sada izazvati buru komentara ili ne znam čega ,ali ja kada vidim Nives koja je prekrasna žena, ništa na njoj umjetno nije, a zna pjevati. Ljudi kažu da: nema pojma, pa neka im Bog oprosti, moraju je malo bolje slušat - pohvalila je diva svoju kolegicu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mily 09.06.2016.

    prema tvojoj izjavi, stvarno je vrijeme da odmaraš:)

  • BLAGICA 09.06.2016.

    I ni me ni me stra,,,,, legenda naša , sretno u daljnjem životu

  • japanokinez 08.06.2016.

    Gledam je neki dan kako iz torbe vadi bočicu i naginje kao da pije sirup. A šta reći, našla se u toj alkoholnoj priči i treba je pustiti jer stvarno je bolesna i vidi u toj flaši inspiraciju ostatka života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare