To je to što me zanima!

Tessa i Vita: Kažu da su slobodne, a zauzete su

Ni Vita ni Tessa nisu u vezi, ali njihova srca ipak nisu slobodna. Otkrile su da su vani ostavile nekog do koga im je zaista stalo
Vidi originalni članak

Tessa i Mile (19) iz Otočca bili su u vezi otprilike pola godine kad je ona još tamo išla u školu. Prekinuli su kad se ona prije šest mjeseci vratila u Senj, rekla je Tessina prijateljica Kristina o mladiću o kojem je Tessa pričala Maja-Paoli.
Tessa je rekla kako je u dva dana potrošila 500 kuna dopisujući se s njim preko SMS-a. Kad ju je nazvao, preplavili su je osjećaji, a o njemu razmišlja i u Big Brother kući.
- Očito je sad shvatila da još osjeća nešto prema njemu - kaže Kristina. Tessin bivši nije nimalo nalik na Vedrana, koji je, otkriva Kristina, točno njezin tip.
- To se, uostalom, i vidi. Da su vani, sigurno bi bilo nešto između Tesse i Vedrana, ali ne vjerujem da će se 'spetljati' u BB kući - smatra Tessina prijateljica. Vita je imala zanimljiv razgovor s Hrvojem u kojem su oboje rekli da bi s Arsenom spavali, a s Goranom bili u vezi. Vita je otkrila da, iako nije u vezi, njeno srce ipak nije slobodno. Rekla je da ne želi da je ta osoba vidi ni kako leži pokraj nekog u krevetu.
- Vita ima jednog prijatelja, mislim da se zove Zvonimir, s kojim je jako bliska, ali nisu se upuštali u ništa jer su znali da ona ide u BB kuću. To je još friško - rekla je Vitina teta i imenjakinja Vita Pavić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • theviper 24.09.2007.

    sve se svodi na to da zene ni same ne znaju sto zele

  • tina_h 24.09.2007.

    jooooooj, nek se već jednom odluče,... ne može se jednom guzom na 2 stolice...

  • Helena_Zg 23.09.2007.

    ja hoću da Tessa bude s Vedranom,Vita s Goranom,Maja sa Stipom

Komentiraj...
Vidi sve komentare