To je to što me zanima!

Tessa: Ljubila sam se s djevojkom, samo ljubila

Nakon Tessinog priznanja stanari su počeli raspravljati o tome kakva je razlika kad se poljube žena i žena, odnosno muškarac i muškarac
Vidi originalni članak

Jesi li bila kad sa ženom?, pitala je Mirela (23) Tessu (18). Odmah je potvrdila. Vedran (24) se odmah zainteresirao za temu.
- Ne, ne, ljubile smo se samo. Ne bih mogla, nema šanse - opravdala se Tessa i dodala kako je to napravila iz zezancije. Stanari su ubrzo počeli raspravljati o tome kakva je razlika kad se poljube žena i žena, odnosno muškarac i muškarac. Maja-Paola (20) i Valentino (23) zastupali su stajalište da je ljepše vidjeti dvije žene. Mirela i Martina (23) rekle su da im je ok i poljubac između dva muškarca. Stanari su dobili i novi šoping zadatak u kojem mogu povećati tjedni budžet. Moraju u 24 sata ispeći i ukrasiti 70 rođendanskih torti. Ovog puta su se kladili na čak 80 posto. Arsen (24) je rekao Senki (18) da ne može vjerovati da o drugima govori negativno. Napeta je i između Senke i Vite (19).

Idi na 24sata

Komentari 32

  • jelenica1 23.09.2007.

    pa sta da se ljubila s curom...koliko to cura naporavi kad se opije sad ovu vijest lansiraju ka da je lezba.. poljubila se... i nije nista vise... to je poi meni nekako i normalno... e radim to ali san navikla vidit zene subotom u elementu, to nije nesto s osijecajima to je iz hira... gluposti...

  • tanonimus 21.09.2007.

    Mislim da je puno više ljudi imalo seksualna iskustva s istim spolom nego što to otvoreno priznaje. meni je iskreno svejedno vidim li dvije žene koje se ljube ili dva muškarca. Ako je njima lijepo to je njihova privatna stvar. A poljubac može biti dobar ili loš! Zar ne? Sve je u glavi. Očito su tabui o seksu još uvijek duboko ukorijenjeni u ljudskim glavama.

  • supergenijalac 20.09.2007.

    poljubac dviju zena, so what? to je tak isfurano i precjenjeno! dva frajera? e to je vec dogadjaj :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare