To je to što me zanima!

Testiranje: O.J. Simpson želi znati je li Khloe njegova kći

Iako je dugo negirala mogućnost da bi joj bivši igrač američkog nogometa mogao biti otac, starleta sad jedva čeka vidjeti rezultat DNK testa
Vidi originalni članak

Šutio je sve ove godine, iako je znao da postoji šansa da je Khloe njegova kći. Iz poštovanja prema Robertu, svom odvjetniku i prijatelju, nije načinjao tu temu, kaže biograf kontroverznog sportaša O.J. Simpsona (68).

Time je Simpson priznao da je osamdesetih ljubovao s Kris Kardashian Jenner (60), suprugom odvjetnika koji ga je zbog proceduralne pogreške izvukao iz zatvora nakon što je počinio ubojstvo. I Kris, najpoznatija kao majka starleta iz klana Kardashian - Jenner, davno je rekla da Robertu nije bila posve vjerna, no nikad nije otkrila ime ljubavnika.

- Za mene je on uvijek bio stric O.J. Onda su počela govorkanja da si sličimo. Prvo me to izluđivalo, ali sad želim znati istinu - rekla je Khloe. Posjetit će Simpsona u zatvoru prije nego što daju uzorke za DNK testiranja.

- On želi razgovarati s njom, i to o svačemu, ne samo o tome da mu je možda kći - kažu prijatelji sportaša koji je u zatvoru zbog pljačke iz 2007. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • --- DAVOR --- 19.06.2016.

    Ovi swingeri više ni sami ne znaju ko tu koga... khhm... jadno...

  • kung fu panda 18.06.2016.

    ideš je stara bila prpošna

  • montello 18.06.2016.

    jao ako joj je on otac

Komentiraj...
Vidi sve komentare