To je to što me zanima!

The Blondes objavile sjajan spot 'Dobrodošli na početak'

The Blondes će novi singl predstaviti i ovog petka (12.6.) na velikoj pozornici CMC festivala gdje će nastupiti kao predgrupa kultnom Prljavom kazalištu
Vidi originalni članak

The Blondes, sjajni akustični ženski duo iz Opatije kojeg čine Emanuela Lazarić Ella i Kristina Radovčić Kiki, nakon izvrsnog spota prvijenca "Zavavek kuntenta", nastavljaju sa neobičnim spotovima, pa su za singl "Dobrodošli na početak" snimili spot koji kao da dolazi iz radionice Tima Burtona. The Blondes će novi singl predstaviti i ovog petka (12.6.) na velikoj pozornici CMC festivala gdje će nastupiti kao predgrupa kultnom zagrebačkom rock bendu Prljavom kazalištu.

The Blondes, zajednički rad pokreću 2013. godine kada obje, "zbog krize u struci" ostavljaju poslove (dizajnerice interijera i arhitektice) i posvećuju se isključivo glazbi. Iza sebe imaju pobjedu na Čansonfestu za "najčansonu" s pjesmom "Zavavek Kuntenta" pisanom na dijalektu, a dosad su svirale i pjevale u bendovima The Docks, Fortunal, Ventil Inc. i The Shaionesima, u ženskoj klapi Kastav te sa Šajetom. 

Više informacija o The Blondes saznajte na https://www.facebook.com/theblondesacoustic

Idi na 24sata

Komentari 6

  • shadow600 11.06.2015.

    Bravo cure! :-)

  • shadow600 11.06.2015.

    Ocito nije stvar u tome dal se netko skinuo nego KAKO se skinuo. Cure se ne uvijaju provokativno na stolici, krevetu ili autu...nego imaju neku pricu oko toga da su se vratile na pocetak, koliko sam skuzila, pa otvorena srca, kao od majke rodjene sviraju ljudima. To mi se cini poanta.

  • Rafo 11.06.2015.

    Ovo je baš nevjerojatno! Cure u spotu gole, a samo nekoliko komentara. Nema dežurnih "moralista" i "moralizatora", a kada je spot sa Jelenom, Severinom, Lanom, Nives, Lidijom... odmah budu stotine najgorih komentara!? Očito, nije problem u tome kako (i koliko) su obučene, nego većina komentatora na ovim stranicama jednostavno ne trpi navedene pjevačice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare