To je to što me zanima!

The Rock kasnio na posao pa rukama iščupao željezna vrata

Neke je ponovno šokirala njegova nadljudska snaga, drugi ga hvale jer je to učinio zbog kolega, a treći ne vjeruju da je odlučio uništiti imovinu. U komentarima se javio i dežurni holivudski šaljivac Ryan Reynolds.
Vidi originalni članak

Dwayne Johnson (48), odnosno popularni 'The Rock', drugu je godinu zaredom proglašen najplaćenijim glumcem na svijetu, a uz veliku plaću krasi ga i velika fizička snaga. Bivši hrvač često je pokazuje u filmovima, a ponekad i u stvarnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavio je fotografiju razvaljenih dvorišnih vrata i objasnio kako su mu automatska vrata zapela i nisu se mogla otvoriti jer je nestalo struje, a on je hitno morao van pa ih je na kraju 'riješio' mišićima. 

- Nije moj najponosniji trenutak, ali morao sam na posao. Zvao sam tehničare, no njih bih morao čekati 45 minuta, a za to vrijeme bi me stotine članova produkcije čekalo da dođem na posao. Napravio sam što sam morao. Gurao sam, vukao i iščupao vrata. Iščupao sam ih iz zida i bacio na travu. Moje je osiguranje dočekalo tehničare sat vremena kasnije, a oni su navodno bili u šoku - pohvalio se suptilno holivudski snagator. 

BILO IM JE TEŠKO The Rock se borio s koronom: Cijela obitelj mi je bila zaražena

Kod svojih mnogobrojnih fanova izazvao je ovim potezom različite reakcije. Neke je ponovno šokirala njegova nadljudska snaga, drugi ga hvale jer je to učinio zbog kolega, a treći ne vjeruju da je odlučio uništiti imovinu. U komentarima se javio i dežurni holivudski šaljivac Ryan Reynolds. 

- Kriva strana, Dwayne. Vrata su se otvarala na drugu stranu - zaključio je Reynolds.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • aurora73 23.09.2020.

    Meni je Ryan Reynolds vrh kako ih sve trolla

  • 23.09.2020.

    Obrva

  • tomo100brt 23.09.2020.

    Meni je on pojava, ali nije neki glumac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare